Oké.

afhandeling van mijn bestelling was goed geregeld

prijsverschil met winkel was vrij groot / mogelijkheid om bestelling bij ophaalpunt op te halen is voor mij belangrijk .

Uitgebreide omschrijving voor welke apparaat het geschikt is.

Bij het artikel stonden alle nummers van de wasmachine's waarvoor het inzetstukje geschikt is. Je kon het nummer intoetsen, dus je hoeft niet de hele lijst met nummers door te nemen.

Snelle correcte levering

Zoals in de titel: snelle, correcte en goedkope levering.

Snelle correcte levering

Na op de site gevonden te hebben wat ik zocht gingen ze snel over tot het leveren van het product.

Goed geholpen

Fijne mensen goed geholpen voor een mooie prijs

Alles op voorraad en snel afgehandeld

Alles op voorraad en snel afgehandeld Materialen besteld, en de volgende dag al in huis en kon ik de reparatie gaan uitvoeren. Top!

Alles op voorraad en snelle levering.

Onderdelen besteld voor Dolce Gusta apparaat. Snelle levering en goede prijs.

Goede site, snelle levering

Goede site, snelle levering

Supersnel geleverd en de goedkoopste

Eind van de middag een pomp voor het koffiezetapparaat besteld. Bleek de goedkoopste van alle te zijn. De volgende morgen in huis, dus nog in de ochtend weer verse koffie. TOP.

Snelle levering en goed persoonlijk contact

Snelle levering en goed persoonlijk contact

Prima en snel!

Duidelijke site, eenvoudig bestellen en snel geleverd!

Ruim assortiment en snel geleverd

Ruim assortiment en snel geleverd

Motor snel geleverd.

Fantastisch en goede beschrijving.

Prima website, en snelle levering

Alles binnen een dag geleverd.

Levert zoals beloofd

Voordelige keus. Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle afhandeling en goede prijs

Supernel

Op typenummer makkelijk het juiste onderdeel gevonden. Op zondag besteld, op maandag in huis.

Juiste product snelle levering

N.v.t

Snel en eenvoudig

Faster than light speed

I made my purchase on Sunday afternoon and the goods were fully delivered the day after Monday around midday! Impressive service and quality!

snelbesteld en in kuis.

goede ervaring met onderdelenhuis. snel besteld en na de hulp van een betalingsfout via de sitee, aandacht voor de klant en de betaling opgelost.

Klasse webshop !!

Onderdeel bestelling wilde ik plaatsen , ik kon zelf het juiste onderdeel vinden ,dus heb ik gebeld en de vrouw aan de andere kant van de lijn heeft mij perfect en geduldig geholpen !! Dat onderdeel heb ik snel maar helaas beschadigd ontvangen , dit gemeld en er werd meteen een vervangend onderdeel verstuurd , wat ook weer snel afgeleverd werd , dus snel accuraat en zeer klant vriendelijk bedrijf !! Top bedrijf !!

prima geregeld

gebeld en meteen contact. Had het verkeerde onderdeel besteld, werd snel geannuleerd en zelfde dag nog juiste onderdeel opgestuurd. Goede service dus

Afgeleverd zoals het behoord.

Met de PC besteld en betaald en naar behoren goed afgeleverd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes