Snel, correct, kwaliteit!

Snel, correct, kwaliteit!

Goede producten, goede prijs en snelle levering

Veel keuze, ook minder gangbare onderdelen zijn leverbaar. Prijs ok en levering snel

Snelle levering!

Uitstekend assortiment. Wij hadden deksel van Mellita melkopschuimer laten vallen en daardoor werkte de opschuimer niet goed meer. Online naar vervangende deksel gezocht en heel snel hier gevonden. Hadden artikel 2 dagen later al in huis, heel netjes verpakt. Zo hoefden we geen nieuwe opschuimer te kopen! Heel blij mee.

Prima, snelle levering

Prima service and product doet wat het moet doen

OK

Juiste onderdeel, goede prijs. Goed verpakt.

Belofte waargemaakt!

Condensator besteld voor de afzuigkap op zondag, maandag geleverd. Binnen no time kon er weer afgezogen worden.

Werkelijk uitmuntende service!

Ik had een nieuwe korfplug nodig voor onze gootsteen, de oude gaf op zondag de geest. Dus direct op zoek naar een identiek model, en deze gevonden on de site. Diezelfde zondag besteld omstreeks de middag, en tot mijn grote verbazing op zondag nog bericht gekregen dat het onderdeel verzonden was, waarna het op maandag in België met de post arriveerde. Geweldig snelle service dus, zelfs in het weekend!

Super behulpzame mensen

Vriendelijk team dat je met raad en daad bijstaat

Snelle korrekte levering van het juiste produkt

Gewoon doen wat men beloofd. Dat is wat onderdelenhuis doet. Onze dank hiervoor.

Top bedrijf

Onderdeel voor onze defecte Krups Dolce Gusto snel geleverd voor een goede prijs.

Vriendelijke, gerichte aanwijzingen/hulp, snelle afhandeling.

Ik ben goed geholpen aan de telefoon, waardoor ik mijn bestelling vlot kon plaatsen en de rest ging vanzelf.

Ik heb nog geen ervaring

Uitstekend geholpen een dikke 10

Daar word je blij van. ‘s Middags besteld, de volgende dag m’n filter in huis, zodat ik weer koffie kan zetten.

zeer goed

duidelijke website, goede zoek engine en wanneer een bepaald onderdeel is vervallen en opgevolgd door een ander onderdeel, wordt onmiddellijk naar dat alternatief doorverwezen.

heb een melkkan van severin besteld de handvat was afgebroken. je kan alles bestellen van severin maar geen handvat als ze zo met het milieu bezig zijn moeten ze daar wat op vinden! maar de service van onderdelenhuis is goed.

Duidelijke website, goede prijzen en snelle verzending

Het door mij bestelde koelkastscharnier was makkelijk op de website te vinden. De codes van de oude scharnieren staanner allemaal bij, zo kon ik duidelijk zien welke ik moest hebben. Prijzen zijn ook prima en na bestellen snelle verzending waarvan ik via track en trace op de hoogte ben gehouden van de bezorgdatum. Dus in één woord TOP

Zeer snelle levering en het gewenste product ontvangen!

Zie bovenstaande. Dit was mijn eerste bestelling bij deze firma.

Snelle levering.

Snelle levering, nog niet in gebruik kunnen nemen.

Ruim assortiment, duidelijke foto's en snelle verzending.

Voor onze 26 jaar oude keuken waren we op zoek naar een vervangende korfplug. Bij het onderdelenhuis Goes hebben we deze gevonden. De online aankoop was gemakkelijk: er stonden duidelijke foto's op en alle afmetingen stonden duidelijk vermeld; dan weet je goed of je het product vanuit Groningen moet aanschaffen of niet. Na aankoop was er een snelle verzending in een doos die niet groter was dan nodig. Wij zijn helemaal tevreden!

Super service

Geweldig!

Juiste onderdelen in huis, had adres niet goed ingevuld, na een kort telefoontje was alles super snel geregeld.

top levering

zowel qua kwaliteit als qua snelheid van bestelling: TOP

Snelle levering, alles goed verlopen. Bedankt

geweldig bedrijf !!!!

geweldige service en advies, vragen via mail of telefoon, worden snel en duidelijk beantwoord, advies koop hier gerust uw onderdelen , zeer snelle afhandeling van bestelling, en juiste orginele onderdelen geweldige kwaliteit, !!!!!!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes