Kan iets sneller

hoge verpakking iets te smal, waardoor het bestelde enigszins klem zat.

Ik kan géén verbetering voor Onderdelenhuis Goes bedenken!

In één woord fantastisch! Ik wist niet of een in de webshop bij 'Onderdelenhuis Goes' gevonden product toepasbaar was in mijn kapotte stofzuiger. 'In no time' had ik antwoord op mijn vraag. En de volgende dag lag het artikel bij mij in de brievenbus. En dan te bedenken, dat ik bij een landelijk bekende winkel te horen kreeg. Nee, dat wordt alleen met een printplaat geleverd (???). "Mijn stofzuiger weet nota bene helemaal niet wat een printplaat is?!!!" En mijn 'ouwe' stofzuiger zoemt weer als een zonnetje!!!

topservice

uitstekende service en snel geleverd. bedankt

Snelle levering, product zoals omschreven

Snelle levering, product zoals omschreven

snel en goed

voldoet aan de verwachting

verkeerd aflever adres

Onderdeel Is naar een totaal ander adres gestuurd zeker 10 km verder op bij een afhaalpunt !!!

Stipte levering van het juiste onderdeel (pomp van wasmachine)

Prima onderdelen Goede zoekfunctie Helaas een dag langer moeten wachten op de levering

erg goed en snel!

Website zeer duidelijk en informatie helder.

Ging eerst mis , maar . . . Et c. .

Die bezorging ging eerst mis , maar kwam later toch nog in orde . Bedankt !

Snelle, goede levering

Snelle levering van een goed product.

Kon type niet vinden op de site. Heb gebeld en een vriendelijke dame heeft me geholpen de onderdelen te bestellen. 1 onderdeel was niet op voorraad. Vrijdag middag besteld en dinsdag in huis. Machine draait weer. Dit is mijn vaste site voor mijn onderdelen geworden.

Doen wat ze moeten doen

Besteld artikel vlot gekregen, goede service en communicatie.

Super service

Makkelijk te bestellen en snelle levering, en zorgvuldig verpakt!

goed verpakt

Snelle levering, goede verpakking

Goed product en snel geleverd

Keurige levering professioneel

Prima ablauf van de order duidelijke communicatie en goede produkt fotos op de site en dat is in onderdelenland van zeer grote waarde

Super snel geleverd

Voldoet compleet aan mijn verwachtingen en de prijs kwaliteit verhouding is top

Snelle en correcte levering. Prima.

Snelle en correcte levering. Prima.

Prima snelle levering

Helemaal tevreden

Lekker snel

Perfect afgehandeld en bovendien snel!

100% tevreden

Prima site

Snel en goed verpakt

Snel en correct

Het onderdeel wat ik moest hebben was niet voorradig, dat stond ook op de website, maar ik kreg toch dezelfde dag nog een extra emailtje met de mededeling dat het wellicht iets langer ging duren, want het onderdeel was niet voorradig. Nog geen 2 dagen later een T&T code en jawel dag erna stond doos op de stoep.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes