Bestellen volgende dag in huis

Je krijgt het bestelde artikel vlot in de bus….

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Goed toegankelijke website waarin onderdelen goed zijn te vinden. Voldoende betaalmogelijkheden en zeer snelle levering op het huisadres

perfect

snelle zending plug en play en alles doet het weer als nieuw

Netjes en snel geleverd

Goede en snelle levering

PERFECT!!!

Aan dit bedrijf zouden anderen een voorbeeld moeten nemen. Goede informatie, snelle reactie op mail, snelle levering. Meedenken met de klant. Goed bestelsysteem. Dus m.a.w. zeer tevreden.

Zeer snelle levering

Snelste verzending ooit

Tien minuten na de bestel bevestiging kreeg ik al een mail met de verzendbevestiging. Een absoluut record en ik bestel vaak online. De volgende dag waren mijn onderdelen in huis en dat is heel fijn als je wasmachine stuk is.

snelle correcte levering

goede correcte snelle levering goede kwaliteit

Prima levering , zeer tevreden!

Juiste product, snelle levering, prima prijs- kwaliteitverhouding. Ga zo door!!

Snel en goedkoop

Eenvoudig en snel een onderdeel bestellen, keurige verpakking en snelle levering. Aanrader

Prima en snel

Supersnel en netjes geleverd

Zeer snel

Zeer snel de juiste prijs.enkel de kosten van bezorging abnormaal HOOG voor zo n klein iets rubbertje voor oven deur

De glaasjes voor de afzuigkap waren netjes en helemaal schokvrij verpakt zodat ze niet zouden breken. De volgende morgen waren ze netjes in huis.

Snel op site onderdeel gevonden zonder lang zoeken.

Precies wat ik zocht en nodig had. Zeer goed verpakt en snel ontvangen. Graag meer.

Hopeloze koolstofborstel Miele

Universele koolstofborstels Miele 4297414 gemonteerd. Volgens leverancier ook geschikt voor W1712. Goedkoop maar moesten passend gemaakt worden. Klikken bovendien niet vast om montage mogelijk te maken. Na veel prutsen werkt het maar geeft niet het goede gevoel. Als nog andere set aanschaffen / monteren.

prima en snel

prima gamma, website en service, snel geleverd

Onderdeel snel geleverd en de airco draait weer prima.

De airco startte niet door een kapotte motorcondensator. Een nieuwe besteld en een paar dagen later draaide de airco weer als vanouds.

Altijd wel iets te vinden.

Onderdeel binnen 24 uur geleverd! Super!

Uitstekend!!!

Alles naar verwachting verlopen

Makkelijk bestellen, direct een bevestiging en gelijk in gang gezet met uiteindelijk een snelle levering!

Snel geleverd juiste product

Sbelle levering, makkelijk en duidelijk bestellen

Goede prijs, vlotte levering!

snelle levering en kwaliteitsproduct(en) gestuurd.

Snel en correct

Snel en correct