Geweldig!

Zocht al een tijdje naar een draaiplateau voor de magnetron. Bij de leverancier van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk bij Onderdelenhuis Goes online het juiste gevonden en nog goedkoper ook. :) Snel en makkelijk besteld, erg vlot in huis en super verpakt.

Prima, alles zoals beloofd.

Filters voor mijn stofzuiger zijn op de website goed te vinden. Alles is netjes bezorgd volgens afspraak.

Gewoon top

Goede service,telefonisch goed bereikbaar, snelle levering.

Alles is correct geleverd.

Supersnelle bezorging!

Geweldig!

Snel, goed, goede prijs-kwaliteit!

Zeer snelle en correcte levering

Binnen 24 uur het bestelde in huis

Prima communicatie en turbo levering.

Erg snel geleverd, alle noodzakelijke communicatie snel ontvangen. De artikelen zijn zoals omschreven en door mij verwacht. PRIMA !!

Levering erg snel. Onderdeel zit onder het stof en lichte beschadigingen

Alles op een juiste manier nagekomen

Prima ervaring ,

Gewoon goed

Goede ervaring en snelle levering. Ik had meer informatie nodig en werd telefonisch zeer goed geholpen.

super snelle en goede levering

snelle levering. Top

Goedkoop en snel, zeer goed!

Makkelijk, goed

Fijne site, snelle service

snelle verzending en juiste product

Blij met de snelle zending en het product voldoet aan de verwachtingen en is origineel

Super snel geleverd

Duidelijke site en super snelle levering

execllent

not a issue not a problem.

Supersnel

Zondagmiddag koolborstels besteld, half uurtje later al verzonden. Maandag draaide de wasmachine weer als een zonnetje

Vrij gemakkelijk onderdelen gevonden en besteld.

Levering netjes en snel

Prima service, vlot en geen problemen

Prima service, vlot en geen problemen

Product gekregen zoals aangegeven is in het website. De verzending was ook best snel. Tevreden!

Makkelijk, duidelijk, snel

Makkelijk, duidelijk, sn

Verzendkosten hoog

Mijn onderdeeltje past makkelijk in een envelop. Is verzonden in een doosje waar er wel 100 in passen

Snel ontvangen

Binnen 2 sagen in huis en onderdeel paste. Probleem opgelost