Super snel afgeleverd

Weekend besteld en maandag al geleverd. Super snel. Goede prijs.

Prima service, goed advies

Snelle reactie op mijn vraag om nadere informatie. Daarna volgende dag al levering van besteld onderdeel. Wasmachine loopt weer als een zonnetje.

Alles prima in orde

Ik heb de juiste onderdelen ontvangen en erg snel ! Dank daarvoor!

Zeer prettig, van opzoeken tot levering

Van het opzoeken tot betalen en uiteindelijke levering hebben wij deze leverancier als zeer prettig ervaren.

Prima service snel geregeld

Alles was prima

Snel en goed

Onderdeel besteld, volgende dag in huis! Snel en duidelijke webshop.

Bestellen en een dag later al in huis, perfect!

Een oplaadbare campinglamp besteld: mooi product, duidelijke beschrijving en een snelle levering.

Gaan net een stapje verder!

Ik was op zoek naar een onderdeel van mijn koelkast, deze stond niet bij hun op de site, dus telefonisch contact gezocht, kreeg van hun het verzoek om een foto door te sturen van het typenummer. Dit gedaan en zij zijn op zoek gegaan, vrij snel gevonden echter zat er bij die leverancier een langere levertijd op, dit vonden zij vervelend en vonden een andere partij welke wel vlot kon leveren. Alles is heel prettig in overleg gegaan!

Prima levering en service

2 strips besteld voor in mijn koelkast. Levering snel en correct. Product makkelijk te vinden op webshop en zeer goede omschrijving van het product. Top!

Super tevreden

heel goed

heel snel geleverd

Supersnel

Magnetronschaal laten vallen. Zoeken op het net. Onderdelenhuis gevonden, besteld, en volgende morgen in de bus! Hulde!

geweldig product

bezorging erg attent, uitstel steeds ruimschoots tevoren aangekondigd. Uiteindelijk keurig bezorgd e in prima conditie.

Opzet stuk past uitstekend zonder moeite geplaatst

Geweldig om nog originele onderdelen te vinden voor mijn Miele stofzuiger van 39 jaar oud!!!

perfect

keurig geleverd waar een ander niet kon leveren.

Ik kreeg mijn bestelling sneller dan verwacht.

Duidelijke productaanduiding met goede afbeeldingen op site.

Snelle service!

Ik heb voor een broodmachine een nieuwe aandrijfsnaar besteld en een set met schroevendraaiers. Alles was netjes verpakt en snel geleverd.

Gewoon prima!

Makkelijk bestellen, duidelijke info en bevestiging en vervolgens keurig verpakt en snel thuis geleverd. Gewoon prima!

Groot assortiment onderdelen. En snelle levering Helemaal top

goedkoop en super snelle levering

Zondag on line besteld omdat ze de goedkoopste compressor v snaar in huis hadden. Echter zondag besteld en maandag om 15:00 uur ontvangen van Goes naar Zwolle, dus dat is super snelle levering.

Correcte artikel snel geleverd

Alles naar wens