Servicegericht en snel

Ik ben zeer tevreden!

Super snelle levering

Artikel is duidelijk op site omschreven. Na bestelling de volgende dag in huis.

snelle levering!

snelle levering!

Meer dan super

Deskundig en vriendelijk advies en snelle levering

Deskundig en vriendelijk advies en snelle levering

Rubber is te groot

Rubber is te groot en vind geen optie voor retour Bedankt voor jullie hulp Annemie Verreyt [email protected]

goed materiaal en snelle levering

Materiaal is in goede staat en komt overeen met de beschrijving. Snelle levering

Op tijd geleverd

Goed op te volgen website. Via mail op de hoogte gebracht van levertijd. En het bestelde product was zoals in beschrijving en zeer goed verpakt

Geweldige service zeer vriendelijk geholpen

Duidelijke website, snel bezorgd, goede prijs

Binnen enkele dagen in huis

Snelle en correcte levering

Juiste onderdeel in 30 seconden achterhaalt

Juiste onderdeel in 30 seconden gevonden en 2 dagen later op kunnen halen bij post punt. Bijna het gemak van Bol.com

Juiste passende onderdeel.

Prima onderdeel. Verzendkosten zijn wel te hoog voor kleine onderdelen (zoals bij heel veel NL webshops rekenen ze vaak de 4,95-6,95 wat absurd is) Voor 2 euro zou het ook best kunnen in een brief zoals DataIO doet of zelfs gratis. Je verhoogt de prijs wat maar doet wel aan verzending.=Win-win

doen zeer snel wat zij beloven

positief

Gewoon goed

Ik heb eind van de middag mijn bestelling geplaatst en de volgende ochtend werd het bezorgd, toch wel lekker als het scharnieren voor de koelkast zijn omdat deze niet goed meer sluit.

Super snelle service en goed verpakt

Snelle reactie en aflevering

Gevonden wat ik zocht .Onderdeel Itho.

Aanrader

Ik heb het product snel in huis en het was netjes verpakt

Snelle levering, prima product

Had een onderdeel voor mijn wasmachine nodig. Werd snel geleverd en was ook nog eens de goedkoopste.

Snel bezorgd

De bestelling werd snel bezorgd. Een minpuntje is dat er niet bij de buren afgeleverd mag worden. Dan moet je voor een kleinigheid uren thuis zijn. Dat is niet handig.

Top zaak

Bestelling rap en goed verpakt ontvangen!

Alles ging snel en makkelijk

van bestellen tot en met afhalen, supersnel !!

Vloerdimmer besteld, werkt niet

Gebeld en er wordt geïnsinueerd dat ik niet zou weten hoe ik de dimmer aan zou moeten sluiten. Als ik hem retour stuur en hij werkt wel moet ik de kosten betalen. Ik lever de dimmer in bij een afvalpunt voor elektronica en bestel een nieuwe bij Bol.com. Ik weet zeker dat ik de service daar wel krijg. Kortom, 43 euro in de vuilnisbak.

Helemaal goed!

Op tijd geleverd, dus helemaal goed

Snel en correct !

Zeer ruim aanbod, onmiddellijk gevonden wat ik zocht, snelle levering en heel correct.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes