Pakket binnen twee dagen in huis. Compleet met alle onderdelen met goede beschrijving hoe te plaatsen.

Heel goed alleen hoge verzendkosten.

Precies wat ik nodig had snel weer in huis

Ik had ons roerstaafje voor de melkopschuimer gebroken en dacht dat ik die dus niet meer kon gebruiken. Toen was daar onderdelenhuis, 2 dagen, precies wat ik nodig had. We drinken weer cappuccino!

Subliem

2 filters voor een Dyson 33C besteld met de mogelijkheid om af te halen in Goes. Duidelijke communicatie, goede service en vriendelijke verkoper.

Zeer snelle verzending en precies de goede onderdelen wat gemakkelijk te vinden waren op de website.

In een zin zeer goed.

Alles zeer goed geregeld.

Uitstekende service

Snelle levering van het product zoals verwacht.

Uitstekende service en snelle levering

Voor mijn afzuigkap nieuwe onderdelen besteld en deze werden eigenlijk per ommegaande geleverd. De filter had schade opgelopen bij transport maar in zeer prettig overleg is direct een nieuwe gestuurd. Afzuigkap is weer als nieuw.

Ok

Ok

goede service, snelle afhandeling

Het bestelde artikel had een produktiefout. Zonder gedoe directeen nieuwe oovestuurd gekregen Prima service Snleel afhandelen, ook van de originele bestelling

snel en goed

Had de bestelling snel binnen, dik tevreden

onderdeel snel geleverd en voeldoet

Makkelijk bestellen en snelle levering

Origineel onderdeel (of perfect nagemaakt)

Voor een AEG warmtepomp droger was een nieuw pluizenfilter nodig. Uiteraard zoek je dan op internet. AEG biedt een mogelijkheid, maar het "onderdelenhuis Goes" biedt hetzelfde (originele) artikel aan met lagere kosten ook al scheelt dat maar weinig. Levering was snel. Artikel zat niet in een AEG doosje maar in een plastic zak. Hetgeen doet vermoeden dat "onderdelenhuis Goes" dit artikel in bulk inkoopt (voor bijvoorbeeld reparatie service monteurs) en dan aan consumenten verkoopt. Geen probleem. Het artikel lijkt origineel en anders bijzonder goed nagemaakt waardoor het doet wat het moet doen, de pluizen filteren. Ik raad "onderdelenhuis Goes" aan

Snel levering

Draaiplateau van sharp magnetron besteld, helaas Was de plateau stuk aangekomen tijdens transport. Ik heb meteen gebeld en gemaild, kreeg de volgende dag een nieuwe toegestuurd.

Goed en betrouwbaar bedrijf!

Ik had de stofzuigerzakken besteld bij Onderdelenhuis omdat zij veel goedkoper waren als de grote online aanbieders. Ook was de bestelling mooi snel binnen!

ze doen wat ze beloven

Supersnel geleverd en goede communicatie.

Perfecte levering conform afspraak

Het door mij bestelde artikel was weliswaar niet direct beschikbaar maar dat werd in een nadere mail aan mij gemeld. Daarna liep alles in de procedure van zending tot aflevering bijna perfect. De mails van het onderdelenhuis en de factuur en zelfs de melding dat er betaald was waren helder en duidelijk. De enige dissonant in het verhaal was Post.nl. Zij hebben mij aan het einde van het traject niet gemeld of gemaild dat mijn artikel binnen was bij het afleverpunt. Ik ben zelf toen maar eens gaan informeren en toen bleek dat het pakketje net binnen was.

Everything perfect!

Quick shipping and delivery of the order, good communication and the part that I needed was delivered in perfect condition... Recommended 100%!!

Super verkoper

Super snel levering

Levering prima, Website ondermaats

Als betalen niet lukt door wat voor reden dan ook wordt de bestelling toch geregistreerd zonder er dat een waarschuwing op de website volgt of dat je de betaling met andere keuze kan herhalen omdat deze vervalt als een stap terug gaat.

kwaliatief goed product

Snel en goed product.

Goede stofzuigermond.

Snel en goed

Goed advies ontvangen. Snelle levering. Acceptabele prijsstelling. Dus: zo als het hoort en verwacht mag worden.

Leveren snel het juiste product wat besteld is.

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes