Zeer snelle levering

Zeer snelle levering: op zondag besteld en maandag onderdeel al in huis.

Goed product en razendsnelle verzending

Goed product en razendsnelle verzending

keurig snel geleverd

Zaterdag besteld zondag verzonden en maandag al in huis. Keurig!

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en de bestelling werd snel geleverd. Aanrader!

Totale verbazing over de snelle levering.

Zondag middag een onderdeel voor mijn koffiemolen gekocht, nadat ik de betaling had afgerond, binnen 6 minuten volgden 6 email berichten waarvan een met track and trace. Maandag heb ik het pakket opgehaald. Ongelooflijk maar waar.

Onderdeel snel gevonden!

Prima website, snel besteld en ultrasnel geleverd!

Snel en gemakkelijk!

Alles in goede orde

Goede en snelle levering

Duidelijke website, artikel (een magnetronlampje) goed en snel geleverd met track en trace.

Duidelijke communicatie en supersnelle levering.

Super service

We hadden al een hele tijd op zoek naar de juiste voetjes voor onze pannendragers. Zelfs bij de producent werden we niet geholpen. Bij Onderdelenhuis Goes wel de juiste voetjes gevonden. Vlotte bestelling en levering.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Zeer duidelijke en uitgebreide omschrijving van producten en snelle verzending

Super snelle levering

Super snelle levering en voldoet uitstekend

Product niet goed

Het bestelde product was niet zoals verwacht. De beschrijving van het product op de website is niet juist.

helemaal perfect

Hoe het kan begrijp ik niet, de glazen plateau van de magnetron zomaar doormidden. Binnen drie dagen een nieuwe. THX

Supergoed

Gebeld, ik werd netjes te woord gestaan en gelijk het juiste bestelnummer gekregen. 2 dagen later in huis. Top!!!!

Kan niet beter

Duidelijk en betrouwbaar

Snelle levering perfecte service

Artikel besteld, snel geleverd zonder problemen. Top!

Binnen 1 dag in huis, zoals beloofd. Alleen een beetje jammer dat de verzendkosten van een brievenbus pakketje meer dan de helft van het product kosten.

Overzichtelijke website; duidelijke berichtgeving vie email; vlotte bezorging

Het gewenste product is gemakkelijk te vinden in de overzichtelijke website. Vlotte bezorging.

Prima onderdeel ontvangen

Snelle bezorging, goede mail communicatie en het artikel was goed!

Correct

Goede ervaring

Voorraad en snelle levering

Dit is de 2e keer dat ik een bestelling plaats van een onderdeel dat nergens te vinden is……. En had het binnen 2 dagen in huis..

Snel en correct afgehandeld

Zeer overzichtelijk web winkel en voor een goede prijs

Snel goed en correct

Kwaliteit en snelle levering zeer OK

Snel geleverd, veilig verpakt

Ik had een onderdeeltje besteld voor slecht €2,95, maar het heeft dezelfde zorg gekregen als veel duurdere artikelen. Ik houd dit bedrijf in gedachte als ik weer iets nodig mocht hebben.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes