Netjes afgeleverd

Product als omschreven netjes en snelafgeleverd de verpakkingsdoos was wel te groot naar mijn mening

Gunstige prijzen voor originele onderdelen

Beperkte ervaring, eerste bestelling. Tot hier zeer tevreden!

Snel en voordelig!

Wat fijn dat jullie als een van de weinigen wel de ontkalkcassettes van mijn Philips strijkijzer op voorraad hadden! En wat een snelle levering, de volgende dag had ik het pakketje al in huis.

Perfecte service

Per ongeluk door storing van mijn kant 2x order in het systeem gekomen maar zeer snel en adequaat door het Onderdelenhuis gecorrigeerd.

Onderdelen vaatwasser op zondag besteld en volgende dag al geleverd. Top

Snel geleverd en de goedkoopste pp internet. Niettemin blijven halgeenlampjes te duur.

Werd goed geholpen

Bestelling kwam snel aan

Doet zoals het moet

Omschrijving en foto's van het product duidelijk. Service en levering perfect

Website, bestelgemak, informatie over bestelling; alles klopt

gewoon goed

juiste afhandeling

Super service

Onderdeel nodig voor mijn kitchenaid, besteld….. dag erna al in huis TOP!!!

Ik ben vakkundig en op een prettige manier geholpen door Ronald,

Ongelooflijk dat zee dit onderdeel in voorraad hebben.

Toen ik het kneedmes van mijn broodbakmachine moest vervangen ving ik bot bij de maker (Panasonic), maar vond ik het onderdeel wel bij Onderdelenhuis Goes. Twee dagen later had ik het in huis, goed verpakt en (wat mij betreft) tegen een prima prijs.

Positief

Pakket is goed aangekomen zonder schade, past precies. Ik ben blij mee.

Zeer snelle en correcte levering voor een eerlijke prijs

Kortom zeer tevreden uitstekend bedrijf!!

Duidelijke site en supersnel

Zondagmiddag koolborstels voor mijn wasmachine besteld. Had deze pas dinsdag verwacht. Maar kreeg zondag nog een bericht dat het verzonden was. En maandag rond de luchpauze had ik ze al binnen.

Zeer snel en prima oplossing bij probleem

Levering de volgende dag. Artikel eas niet goed, binnen 2dagen geld terug en drie dagen het goede artikel.

uitgebreid assortiment en goede producten

Goed product en snelle levering

Geweldige 24/7 service.

Een koelkast laat het meestal op het meest ongelukkige moment afweten (op zondag). Koelkast gevuld met koelelementen en de koelkast gebruikt als coolbox. Het benodigd onderdeel ( thermostaat ) direct besteld en op maandag bezorgd. Na ontvangst de oude thermostaat verwijderd en de nieuwe ingebouwd. De inhoud van de koelkast was nog steeds koel en de compressor draait weer als een zonnetje. Het probleem was dus binnen 1 dag opgelost dankzij de 24/7 service.

Snel geregeld, goed verpakt

Goed product, snel geleverd

duidelijke foto's en heel snel geleverd.. zelfs op zondag verzonden

Prima onderdeel besteld voor mijn Kärcher hogedrukreiniger.

snelle levering prijskwaliteit oké

Bestelde Miele onderdelen waren snel te selecteren omdat er goede info bij vermeld staat. Levering was snel, machine werk na vervanging van de defecte delen weer perfect!

5,50 Euro verzendkosten voor brievenbuspakketje

Rubberen O-ring voor Delonghi volautomaat besteld. Dingetje van 10mm à 3,95. Schofterige prijs natuurlijk. Rekenen ze er per slot van rekening ook nog eens €5,50 verzendkosten.

Prima reserve onderdelen.

Ganzepoortstraat 24