Super, snelle leverkng

Product is zoals omschreven, en snel geleverd

Product is zoals omschreven, en snel geleverd

Ze denken heel goed mee

Van mijn Siemens afzuigkap was 'n glaasje gebroken van het licht. Op de site kon ik geen glaasje vinden bij het nummer van m'n afzuigkap maar ik zag wel 'n glaasje wat er heel erg op leek. Deze dan maar besteld en bij de opmerkingen neergezet dat ik niet zeker wist of dit het goede glaasje was. Ik kreeg de andere dag 'n reactie dat het niet de juiste was, geld terug en ook 'n link naar het glaasje wat wel goed was. Super !!!

Snel het juiste artikel

Ik zocht een onderdeel voor mijn Panasonic broodbakmachine. Ik kon het snel vinden en eenvoudig bestellen. Daarna een supersnelle levering.

Goede ervaring

Zaterdag avond iets besteld, maandag in huis. Super!

snelle levering van het juiste onderdeel

uitstekend

Snelle levering, product voldoet aan de beschrijving

Snelle levering, product voldoet aan de beschrijving

Blij mee.

Keurig verpakt en een super snelle levering.

Bedankt super snel.

Gebruiksvriendelijke site en snelle verering van het product.

De levering was sneller dan ik had verwacht.

Heldere website, goede omschrijving van het produkt zodat de keuze niet moeilijk was. En nog mooier: het geleverde voldeed daar ook aan.

snel geleverd conform bestelling

Helemaal goed top.

Snelle levering goed product.

Snelle levering en dit tegen de juiste prijs

Goede website met heel wat onderdelen tegen correcte prijzen. Snelle levering.

zeer snelle levering

Product volgende werkdag al geleverd; keurig.

goed en zeer snelle levering

goed en snel

Prima en super snelle lrverinf

De bestelling kwam snel en was prima geregeld.

mooi op tijd

...

's Middags besteld en de volgende dag in huis. Helaas niet het door mij bestelde artikel en toen ik dat melde via email kreeg ik heel snel een antwoord met de vraag een paar foto's te maken van het geleverde en de verpakking. Bleek idd een verkeerd artikel en de volgende dag had ik het juiste artikel in huis. Beetje ongemak maar snel en goed en vriendelijk verholpen.

Goede webwinkel

Snelle service en niet duur.

Goed, snel en voor een goede prijs!

Eenvoudig te bestellen via de site en voor een goede prijs. Volgende dag in huis via de post, dus prima geregeld! Als er dan al een min punt is, betalen voor een pakket en het vervolgens met brievenbuspost ontvangen. Maar omdat het artikel goed geprijsd is, is dat maar gezeur!

origineel (merk)product

snel het juiste artikel kunnen vinden en de volgende dag in huis

Snel en gemakkelijk

Snelle verzending

Snelle melding van verzending, ook snel ontvangen. Prima

Top bedrijf,en Denkt met je mee

Beste Wij hebben een Bosch koel/vriescombinatie die 3,5 jaar oud is Nu was de verlichting kapot en i.v.b daar led in zit , hebben we eerst Contact gezocht met de Klantenservice van Boch ,daar werd ons verteld dat er 2 jaar garantie op zit ,en dat alleen een Monteur deze verlichting kon vervangen ! Wij vonden het toch best vlug dat de led verlichting kapot was gegaan ,maar Bosch bleef bij de 2 jaar garantie ,als we een Monteur van hun wilde laten komen zou dit op 100€ voor rij kosten zijn ,eventueel arbeidsloon en dus de Module met de led verlichting dus totaal tussen de 130/150€ voor 1 ledje ,dat vond ik persoonlijk wat te gek worden Dus contact gezocht met Onderdelenhuis Goes Deze had het onderdeel, en dit koste 8.99€ ex verzendkosten dus ong 15.00€ Ook heeft hij mij Duidelijk uitgelegd hoe ik de oude module uit de koelkast kon halen ,en hoe ik de nieuwe moest monteren (een werkje van max 5 minuten) Iets wat Bosch ons niet wilde vertellen ! Dus binnen 3 dagen was het opgelost ! En de service van Onderdelenhuis Goes was dus echt Top Dus beveel hun zeker aan ,ook als je eventueel niet zo handig bent ,kun je vaak wel iemand vinden in je omgeving die dit dan voor je kan doen ! Dus beveel ze echt aan ,

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes