Snel bezorgd, heel goed ingepakt

Het onderdeel was bijzonder goed ingepakt en dat was fijn omdat de doos beschadigd was (gat). Maar er zat een soort kartonnen rolkooi om het onderdeel, dus gezekerd voor nog veel erger :-)

Juiste en snelle afhandeling

Goede site om onderdelen te vinden

product goed en snel ontvangen

Leuke web side!!

Veel keus en snelle levering!

Alles klopte

Super!!

Makkelijk besteld en snel in huis

Goeie

Dankjewel!

Snel en netjes !

Keurige levering en niet duur !

Snel geleverd, prima site

Snel gevonden op de site.

Prima service. Als ze niet het juiste onderdeel kunnen leveren, geeft men een advies die het beste past bij het probleem. Wel hoge verzendkosten.

Vanaf bestellen tot aflevering alles prima en snel gegaan jullie staan in telefoon opgeslagen voor evt toekomst bestellingen

Bedankt voor alles.

Supersnel geleverd en goed prijs

Supersnel geleverd en goede prijs

Snelle levering. Top

Koffiemachine werkt weer als nieuw.

Snel en goed geleverd!

Uitstekend!

Snaren voor broodbakmachine AFK BM-3 (nog te monteren). Goede prijs en snel, deugdelijk verpakt, geleverd. Prima communicatie.

Correcte afwikkeling van de transactie en zeer snelle levering

Correcte afwikkeling van de transactie en zeer snelle levering van het juiste product.

Uitstekend product, correcte prijs en snelle levering

Uitstekend product, correcte prijs en snelle levering

Ik ben goed geholpen bij het vinden van het juiste onderdeel voor mijn oven. Helaas duurde het leveren van het onderdeel langer dan verwacht en heb ik zelf contact moeten opnemen wanneer ik de zending kon verwachten. Misschien een volgende keer even een berichtje dat de levertijd langer is ?

Goed product voor lage prijs

Schokdempers voor Miele wasmachine zijn snel geleverd. Keuze was gemakkelijk te maken door duidelijke site op internet. Na de bestelling was de levering op de volgende dag.

Zeer snelle levering van originele onderdelen

De gepaste onderdelen zeer snel gevonden, zeer snelle levering... SCHITTEREND!!!

Uitstekend.

Gevonden wat ik zocht. Snelle levering.

Vlot geleverd.

Vlot geleverd en exact wat het moest zijn.

Fantastische behulpzame mensen. Dik tevreden!

Snelle service, vriendelijke medewerkers, erg behulpzaam, ook over de mail. Ik raad dit iedereen aan.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes