Makkelijk en super snel

Kon het onderdeel goed vinden op de site. Overzichtelijk, snel geleverd Geen overdreven mailtjes ontvangen Zeker een aanrader om hier iets te bestellen

Breed assortiment Snelle levering en goede prijs

Aanrader

Makkelijk zoeken voor goede prijs

Makkelijk zoeken in ruim assortiment voor goede prijs

Erg tevreden, snelle levering en goed product

Snelle levering, goed product

Op de dag van de levering kreeg ik een mail van post.nl dat het pakket geleverd was bij de buren. Dit was niet correct. Het pakket stond op mijn oprit (onder mijn auto geschoven).

Goede ervaring.

Produkt gevonden, ben blij mee. Ik hoop dat het goed past. Dat weet ik nog niet.

Prima product en snel geleverd.

Totally satisfied

They had what I was looking for, delivered it fast. Great service!

Prima en snel

De zaak waar wij onze reparaties aan witgoed altijd laten uitvoeren kon dat oven verwarmingselement niet bestellen bij het Italiaanse merk wat wij hebben. Toen zelf gerepareerd met het geleverde element van onderdelen huis. Zo eenvoudig en kostenbesparend kan het dus ook

Snel

Besteld volgende dag binnen. Netjes ingepakt en prima communicatie.

SUPER snelle service.

Echt voor 15:00 uur besteld en de dag erop geleverd.

Al jaren een vertrouwd adres.

Betrouwbaar bedrijf, weten waar ze over praten, heeeeeel veel op voorraad en ze hebben bijna alles. Klantvriendelijk en snel.

Makkelijk te bestellen, vlot thuis bezorgd.

Snel verzonden, nette prijs.

2x zeer goed en snel voorzien van de gewenst producten

Heb 2 bestellingen gedaan na telefonisch overleg. Prima producten en zeer snel in huis.

Snel en makkelijk beste prijs

Prima geregeld

heel veel onderdelen zo op voorraad

Klepje van koffiezetter van mn ouders was kapot. Even op website Onderdelenhuis Goes gekeken en ze hadden het gewoon op voorraad. Eerder had ik voor andere apparatuur onderdelen nodig en daar konden ze me ook zo mee helpen

prima winkel

Prima winkel. Goed en snel geholpen.

Snelle toezending

Als enige het juiste artikel

Hoewel verkeerd besteld…

Verkeerde onderdeel besteld! Betaald bedrag heel snel retour.

zoals beloofd

Alles keurig optijd en netjes ingepakt

Snel en goed

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede spullen.

Snelle en correcte levering

Prijs - kwaliteit van de componenten is zeer goed. De beloofde leveringsdatum werd nageleefd.

Snel in huis

Duidelijke site