Uitstekende service

Uitstekende service

Bestelling de volgende dag al geleverd. Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen.

Voordelig in prijs en snel geleverd

Onderdeel voordelig geprijsd en snel geleverd. Keurig en zorgvuldig verpakt. Betrouwbare partij.

nvt

nvt

Tevreden

Heb voor de eerste keer iets besteld, en ben tevreden hoe alles verkopen is. Snelle levering en het product is prima

Goed advies en heel snel geleverd

Levering conform afspraak

De dag na de bestelling hadden we het onderdeel, dat we na overleg met jullie, in huis.

Top en snelle levering!

Snel en correct

Werkt uitstekend op de hoogte gehouden waar mijn pakket was. Precies zoals besteld. Zeer tevreden.

Goed advies om juiste onderdeel te vinden

En snelle levering

Zeer snelle en vriendelijke bediening

Via internet opgezocht en de volgende dag naar de winkel. De verkoopmedewerker attendeerde mij erop dat het een internet aanbieding was. Hij adviseerde mij om via internet te bestellen en op te halen in deze winkel in Goes. Meteen gedaan en een paar minuten later met het gewenste artikel weer naar buiten met de korting.

Ik heb er niets op aan te merken,

Ik heb er niets op aan te merken!

Duidelijk en snelle levering

Uitstekende service! Snel en professioneel, top personeel!

Volgende dag al in huis! Netjes verpakt

Van bestellen tot bezorgen ging heel snel. Super te vreden

Snel geleverd! Ook wanner pakket bezorgd werd goede duidelijke info!

Snel geleverd, maar onderdelen passen niet en geen service om het te corrigeren!

Ik heb een knop voor pannedeksel gekocht, maar schroefje of boutje past niet, is te kort. Antwoord bij navraag: ga maar naar de bouwmarkt en koop zelf maar een ander schroefje of boutje. Bij dit bedrijf is de klant in ieder geval geen koning meer!

Goede service en snel geleverd

Gemakkelijk bestellen en betalen. Ook handig dat je het naar een ophaalpunt van postal kunt laten sturen. Zo hoef je niet thuis te zijn als het pakje aankomt.

Was niet zeker van mijn bestelling. Had nog wat details gegeven bij de bestelling. Werd de volgende dag gebeld dat zij uitgezocht hadden dat ik toch een andere moest hebben. Mijn bestelling geannuleerd en een nieuwe gemaakt. Dat is meedenken met de klant. Echt top

Zeer correct uitgebreid assortiment!

Zeer correct uitgebreid assortiment

Het is niet het nummer wat ik had besteld

Het paste wel maar in eerste instantie wou ik het retour sturen Daar had een briefje bij in gemogen dat het een vervanger was

snel en probleemloos

Perfect geregeld

Er werd perfect geleverd wat besteld en overeengekomen was.

Komt aangegeven voorwaarde goed na

Super snel geholpen

Ik had een onderdeel nodig, die heb ik hier snel en makkelijk gevonden. Juiste omschrijving. Snelle levering. Overzichtelijke website.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes