super

Prima verzorgt

Zeer snel geleverd

Prima service. Duidelijke berichtgeving.

Materiaal meteen opgestuurd en mij voldoende geïnformeerd.

Snelle correcte levering

Gevonden artikel snel geleverd

Het bestelde was niet op voorraad en zou er binnen 10-14 dagen alsnog zijn. Na iets meer dan drie weken had ik nog niets gehoord en daarom heb ik opnieuw contact opgenomen. De vaste leverancier bleek niet te kunnen leveren. Vervolgens heeft men een andere leverancier benaderd en binnen twee dagen werd het bezorgd.

snelle levering!

prima en vooral snelle levering. groot assortiment!

Super snelle levering.

Prima ervaring met dit bedrijf. We hadden per ongeluk een verkeerd product besteld. En dit was met een telefoontje opgelost. En het bedrag wordt terug gestort. En de nieuwe bestelling werd de keurig de volgende dag bezorgd.

Goede service, snelle verzending

Knop besteld voor het gasfornuis. Verkeerde besteld, snelle service en levering van een ander exemplaar.

gewoon goed

als enige wel het juiste onderdeel in huis waarnaar ik opzoek was. en niet te duur en snelle service. mijn favoriete onderdelenhuis geworden

Men was goed bereikbaar, behulpzaam en deskundig!

Dit was mijn eerste kennismaking en dat is mij erg goed bevallen. Zeer behulpzaam en aardig. Ik hoop niet te vaak iets nodig te hebben, maar ik heb nu een heel aangenaam adres! Een aanrader!

Alles wat je verwacht van een webshop.

Ik heb een onderdeel besteld voor onze koelkast, dat de volgende dag al binnen kwam. Kwa prijs lagen ze ook nog een stuk lager dan andere aanbieders. Jammer dat er nog verzendkosten bij kwamen, maar dat was bij andere aanbieders ook het geval. Zeer tevreden!

Goed geholpen en het juiste onderdeel geleverd.

Toen ik het type nummer van mijn fornuis doorgegeven had, werd de juiste oventimer geleverd

Super snel en super voordelig

Ik kocht een nieuwe combi magnetron en het draaiplateau viel uit mijn handen. Nieuwe plaat besteld, super snel geleverd, goed verpakt en voordelig in prijs.

snel en correct

website is duidelijk, communicatie vlot en een supersnelle levering

Goede service en snelle levering

Ik vond het fijn om zaken te doen met onderdelenhuis Goes en zal in de toekomst zeker weer zaken doen met hen, snelle levering en uitstekende service, hebben aandacht voor hun klanten

Juiste product in de originele verpakking en snelle levering!

gemakkelijke website

correcte behandeling van de bestelling.

Prima service en advies

Goed product en blij dat we geen heel nieuw apparaat hebben moeten kopen. Prima adres voor allerlei soort onderdelen.

Alles snel en correct geleverd

Prima .

perfect

alles verliep zoals aangegeven, topservice

Op voorraad en snel in huis

Artikel was op voorraad en dezelfde dag nog bij de winkel opgehaald

Snel

Top service!

Was prima, snelle aflevering.

Netjes verpakt en vandaag besteld morgen in huis

Duidelijke site Zat super netjes verpakt Snelle levering

Een geweldig bedrijf met een uitstekende service.

Koolborstels voor mijn wasdroger besteld en twee dagen later werden ze afgeleverd. Snel gemonteerd en de droger kon weer verder zijn werk afmaken. Iedereen weer gelukkig.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes