Goede uitleg, en snelle levering!

Goede uitleg, en snelle levering!

Exacte levertijd , goed gevoel aan overgehouden

Zie bovenstaande

Snelle levering, prima communicatie!

Nette prijzen, snelle levering!

Artikel dat ik zocht was bij jullie aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders. Vlot verzonden, zeer tevreden.

Snel en professioneel advies.

Goede en snelle levering na deskundig, telefonisch advies.

Snelle en verzorgde levering

Top !!!

Direc en snel contact.

Goede antwoorden op de problemen.

Makkelijke website snel gevonden wat ik zocht. Daar waar ik bij een andere website 5 dagen moest wachten voor verzending was het hier een dag. Top!

zeer snelle levering

Jammer dat het onderdeel niet het juiste was. Mijn fout. Maar door het onderdeel te demonteren kon ik een deel van wat ik besteld had wel gebruiken. Prima oplossing.1

Prima en snelle service!

Prima, snelle service

Product op voorraad en een snelle levering alleen jammer dat de verzendkosten hoger zijn dan het product en dat voor brievenbuspost. Voor een volgende keer toch maar in een winkel bestellen.

overzichtelijke site

Originele producten. Snelle levering. Top.

Snel en betrouwbaar

Voor het onderdeel dat ik zocht bood Amazon 4 alternatieven aan. Ik kwam er niet achter wat wel en wat geen **** was. Bij het onderdelenhuis zag ik dat in een oogopslag. En ze waren ook nog goedkoper.

Goed niet te duur en snel geleverd

Komt afspraken na.

Er tevreden.

Geweldig, hier is de klant werkelijk koning

Er is enorm meegedacht en meegezocht naar een oplossing. En dat voor een artikel van maar € 15,00. Een adres om aan te bevelen en te onthouden.

Juiste product voor goede prijs snel geleverd

Vriendelijk aan de telefoon en maken afspraken waar

Mijn bestelling woensdagavond gedaan en vrijdag al binnen .

Prettig

Ben zeer goed geholpen aan de telefoon

Onderdeel is snel geleverd

goede services

Wat ik zocht heb ik bij jullie gevonden.Prima .

Nette prijs en snel geleverd

Duidelijke omschrijving van de producten. Overzichtelijke website. Goeie communicatie. Snelle levering.

Vlug & vlot

100 % tevreden , alleen jammer dat dit kleine lichte pakje , niet met de post is verstuurd in een gewone omslag. Veel goedkoper . Verzending kosten bijna evenveel als de prijs van de voorwerpen !

Klant vriendelijk

Duidelijke afbeeldingen, omschrijvingen duidelijk snelle verzending was essentieel is voor defecte onderdelen. Track en tracé. Gewoon wat je verwacht als klant

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes