Snelle levering zoals afgesproken

Na een informerende mail gestuurd te hebben, kreeg ik onmiddellijk antwoord. Alleen was de glazen koffiekan die ik nodig had met een zwarte handgreep, ik moest een bruine hebben. Nogmaals een mailtje gestuurd met de vraag of er een kan met bruine greep was. Mijn mail werd weer direct beantwoord en heb dus meteen kunnen bestellen. De volgende dag heb ik de glazen koffiekan ontvangen, zodat ik meteen weer mijn bakje troost met het oude koffiezetapparaat van Douwe Egberts heb kunnen zetten.

Snelle levering verwarmingselement droger

Snelle levering verwarmingselement droger en al vaker iets besteld bij deze firma en het wordt snel geleverd en goed verpakt. Top geregeld.

Goede website en zeer snelle levering.

Super snel geleverd

Groot assortiment en netjes de volgende dag geleverd.

Alles klopt

Ieder onderdeel hoe klein ook, is in orde en zeer goed verpakt

Snel geleverd goede prijs

Onderdeel wat ik nodig had snel en gemakkelijk gevonden op de site, goede prijs en heel snel geleverd.

Mooie site , voldoende keus, betaalgemak, snelle levering!!!

Prima product, snel geleverd

Correct geregeld

Tevreden klanten

Op tijd binnen gekomen makelijk te bestellen

Goed geregeld !

Alles was goed geregeld!

Beste prijs. Snel in de verzend.

Concurrentde prijzen in de vicious webwinkel markt.

Snel en proffesioneel

Duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd dus al met al top!

Prima onderdeel past perfect.

Prima.

uitstekend

snelle en correcte levering

Juiste product in razend temp in huis

De juiste dimmer was in een flits geleverd

Scherpe prijs en snel geleverd

Scherpe prijs en snel geleverd!

Prima service en kwaliteit van het product is goed

snel en correct

snelle levering, ben blij dat met een klik naar mijn mandje mijn koffie apparaat weer werkt zonder dure monteur nodig was.

snelle levering, goed product

Glazen draaiplateau van de magnetron was gevallen, op internet naar een nieuwe gezocht en op deze site gekomen, besteld en snel geleverd! prima, kunnen andere site's nog wat van leren!

Prima, snel geleverd.

Besteld en de volgende al dag in huis.

Snelle levering, alles dik in orde!

Nadat ik mijn product had besteld kreeg ik vrij snel het bericht dat de levertijd ws vertraagd. Dat bleek achteraf heel erg mee te vallen. Wel prettig dat het meteen werd gecommuniceerd.

Een goede ervaring

De site is overzichtelijk en et artikel is heel snel geleverd. Ook goed verpakt (glazen kan).

Snel het juiste onderdeel

Ganzepoortstraat 24