Scherpe prijs, snel geleverd.

Ik zocht met Google een deur rubber voor onze wasmachine en kwam terecht bij Onderdelenhuis Goes. Zij hadden de beste prijs voor een origineel onderdeel. Bestellen ging makkelijk. De levering was goed, we konden de wasmachine weer snel gebruiken.

Snelle levering en ook nog mijn vraag dezelfde dag beantwoord!

Snel geleverd en precies wat ik nodig had.

Uitstekend!

Mooie prijs voor een gemakkelijk te vinden artikel. Betaling verliep probleemloos en de levering was de volgende dag al. Hierdoor was mijn wasautomaat slechts één dag uit de running.

Snel

Goed bedrijf snelle service

Zeer goed geholpen

goed verpakt.

op de afgesproken tijd geleverd.

prima en snelle service

Duidelijke website met een kloppend bestelproces.

Klantvriendelijk

Zeer behulpzaam, snelle service, goede kwaliteit

Goede prijs, snel geleverd

Weinig op aan te merken. Zowel afbeeldingen als omschrijving van het product klopt, was glazen product die is in veel bubbeltjesfolie verzonden.

Makkelijk te bestellen en supersnel en correct geleverd.

Zeer positief: ook het voorafgaande telefoon gesprek was verhelderend en plezierig. Een bedrijf waar je graag terugkomt.

Top winkel.

zeer snel had ik het in huis en kon ik weer koken.

Perfect in orde.

Snelle levering.

Snelle service en in één keer goed!

Site kan iets overzichtelijker. Na goed zoeken onderdeel gevonden en volgende dag in huis.

behulpzame, uitstekende service!

Heb koolborstels voor AEG Lavamat besteld. Via de site zonder probleem de juiste gevonden. Was verrast toen de koolborstels niet uit hun behuizing staken. Telefoontje naar Goes loste het prima op!

Ik zal er zeker nog een keer bestellen.

De producten die ik zocht voor een mooie prijs en ook nog super snel geleverd!

Op tijd en goed geleverd

Afspraak qua leverdatum nagekomen, de verpakking was prima en het bestelde onderdeel was juist. Tevreden klant

Prima, was alleen niet op voorraad en daardoor iets later in huis

Prima prijs en netjes geleverd. Fijn dat er een alternatief is voor de marktleider. na bestellen bleek het artikel niet op voorraad en daardoor iets later in huis. Da5 zie ik liever vooraf

Snelle persoonlijke reactie

Betalingspagina werkte niet mee, alles in de hobbel. 1 mail naar Onderdelenhuis en het werd duidelijk en goed de volgende werkdag afgeleverd. Tegenwoordig maak ik het niet vaak mee dat zoiets snel, goed en in 1 keer wordt afgehandeld..

Stofzuiger onderdeel

Snel! Door de week op werkuren stofzuiger onderdeel besteld bij Onderdelenhuis Goes en de volgende dag prima verpakt door Post.nl geleverd. Prijzen zijn scherp dat maakt de overweging te bestellen gemakkelijker. Prima! Mvg., Rob

Snelle levering en goede service

Pompje besteld voor wasmachine, de volgende dag geleverd. Jammer genoeg was het pompje defect maar er werd zonder problemen een nieuwe pomp opgestuurd.

goed maar bleek te duur

gewoon als ieder andere side, snelle levering geen poespas echter verzend kosten in vergelijk met andere onderdelen leverancier ca 3 Euro hoger. op een totaal bedrag van 10 euro ca 30% duurder. Eigen fout dus volgende keer zal ik beter opletten.

Geweldige ervaring! Top service!

Zeer goed geholpen .

Top product en snel geleverd! (Next business day)

Artikel besteld en volgende dag netjes en goed verpakt binnengekregen. Top!

Juiste product op tijd geleverd

Prima. Dank

Ganzepoortstraat 24