Snelle levering, keurig verpakt, en de RMOTDA257WRZ1 is ook geschikt voor de Sharp combi magnetron R-961 luchtklep bediening (damper) !

hele goede ervaring snelle levering

goede ervaring en snelle levering

Ontstekingstrafo werkt goed en bezorging was ook goed

Had hier een ontstekingstrafo voor een gasfornuis besteld. Deze werd de volgende dag al op de postnl-locatie afgeleverd. De trafo werkt goed.

Onderdeel snel in huis. TOP!

Erg goed prijs/kwaliteit-verhouding!

Snel geleverd en goed verpakt

De bestelling was helemaal perfect.

Top bedrijf

Netjes geleverd

Keurige website, onderdeel makkelijk te vinden. Bestellen en levering keurig en snel.

Snel en goedkoper dan andere partijen.

Prima bedrijf

Blij met snelle levering vervangend onderdeel Kitchenaid!

Onderdelenhuis Goes bleek enige aanbieder van dit Kitchenaid onderdeel te zijn (die ik kon vinden), leverde snel en netjes. Blij dat mijn Kitchenaid weer helemaal compleet is!

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Zeer klantgericht

Wij hadden een nieuwe deurbak voor de koelkast nodig. Bij andere bedrijven kregen we de deksel op de neus. Maar Onderdelenhuis Goes heeft de fabrikant van onze koelkast gecontact om te zorgen dat we een goede bak zouden krijgen. In een woord: fantastisch!

Goed passend onderdeel

Goed passend onderdeel met een snelle toezending Zeer mee blij mee

Voor herhaling vatbaar

Goede service, en het juiste onderdeel snel geleverd

Ik was op zoek naar een reserveklep voor een vriezer en een bak voor een koelkast. Beide kwamen keurig verpakt en snel in huis!

Betrouwbare webshop met zeer scherpe prijzen

Communicatie wegens tekort in voorraad was perfect. Daarna was het toch nog snel geleverd.

Heel vlugge en correcte levering Zal er zeker nog bestellen !

Top Service en snel antwoord en juiste artikel ontvangen.

1 woord, top!!!

Geweldige webshop

Snelle levertijden

Vrijdag besteld, zaterdag al in huis. Top.

snel en goed

al vaker dingen besteld, en bevalt altijd goed. Onderdelen passen en de prijs is goed.

Prima geleverd volgens afspraak

Zocht wat dopjes onder de pannendragers. Die zijn prima volgens afspraak geleverd.

Snel en goed

Ik bestelde een onderdeel voor mijn melkopschuimer. Binnen een dag het goede product in huis. Ik had teveel betaald voor de verzending (heel verhaal) en kreeg keurig een mailtje dat ik 2,50 teruggestort kreeg. Was snel op mijn rekening. Het product is erg goed. Bedankt onderdelenhuis ik blijf zeker klant.

Snel geleverd en wisselstuk past

Wisselstuk snel gevonden en vlug geleverd . Wel duur voor wat het was en dan nog de verzendkosten er bij .

Snelle levering, TOP

Snelle levering, TOP