Snelle verzending en afhandeling

Had het bestelde product de volgende dag binnen. Aangezien ik een meetfout had gemaakt bleek het onderdeel niet te passen en nam ik contact op voor een retourzending. Werd vriendelijk geholpen en was binnen no time geregeld. Na terugsturen meteen gecrediteerd en het juiste product besteld. Op het moment dat er iets mis gaat wordt het verschil gemaakt.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Ik had twee veren nodig voor mijn vaatwasser. Op de website waren die snel gevonden en voor een goede prijs. Levering in 1 dag dus helemaal prima.

Heel fijn

Hadden het onderdeel dat ik zocht voor mijn oude stofzuiger gewoon op voorraad. Geweldig!

Onderdelen makkelijk kunnen vinden op site en ze werden snel geleverd!

Prima winkel.

Al eens eerder bij besteld. Prima, overzichtelijke site. Heel goed.

Super service

Snel verstuurd, goede service!! Van mij krijgen ze een dikke 10! En als ik de volgende keer iets nodig heb bestel ik zeker weer hier!

Posifief

Goed bedrijf

Snelle levering goede servise

Snelle levering en goed product.

Product zoals omschreven, binnen een dag geleverd.

Makkelijk te vinden

Nummer van te vervangen dimmer bij Google ingevuld en daar verscheen jullie naam en het onderdeel

Snel en correct geleverd

Vervangingsonderdeel nodig voor koelkast. Probleemloos gevonden en zonder gedoe besteld en geleverd gekregen tegen een goede prijs.

Snelle levering van de passende stukken ,Wasmachine draait terug als nieuw .

Snelle en correct levering

Met dank aan het ruime assortiment hier het juiste scharnier voor mijn ruim 10 jaar oude koelkast kunnen vinden! Daarnaast was hier het scharnier los te bestellen en niet alleen als set met een scharnier dat ik niet nodig heb. Levering was snel en correct.

Geleverd zoals beloofd

Goede prijs - kwaliteitsvertoning. Geleverd op de volgende werkdag.

Is het zelfde al het origineel

En snel in huis

x

x

Precies het juiste onderdeel

Koelkast deurgreep voor Liebherr. Exact de juiste maat voor een redelijke prijs. Snel bezorgd. Goede service.

duiedlijke communicatie

Bericht over de levertijd, nieuwe tijd werd aangehouden, goed werk

Alles goed d gedaan

Heb wat twijfels over de bezorging.

De transportkosten zijn relatief hoog voor dit het bestelde product. Daarbij moet ik het ook nog elders zelf ophalen. En Ik begrijp ook niet waarom ik over het transport ook nog btw moet betalen.

Mooie prijs, snelle levering

Niets op aan te merken

Onderdeel voor deurtje vriesvak was snel geleverd en het was het juiste. Prima dus

Super snelle levering. Top.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes