snelle levering, nette prijs

mijn bestelling van een over scharnier en een bougie voor een gasbrander had ik in 1 dag thuis. goede website, overzichtelijk en daarbij ook een nette prijsstelling. ik kan deze webwinkel aanraden.

Goed bereikbaar en afspraak prima nagekomen

Op vakantie begaven de kogellagers van de rollator van mijn vrouw het. Telefonisch bleek dat de gekozen universele lagers echt vooradig waren. En bij tijdig bestellen de volgende dag via Post NL bij ons konden aankomen. Dat klopte en 24 uur na het telefoontje werkte de rollator weer als nieuw, waarvoor hartelijk dank.

snelle levering, precies zoals verwacht

Levering ging snel, product past precies. Website was alleen even zoeken, vandaar geen 10.

snel en goed

sávonds besteld smorgens in huis

Perfecte levering !

Een dag later al in huis ! Hartelijk dank hiervoor !

Snel en voordelig

Snelle levering tegen scherpe prijs. Betreft 2 Ulka espressomachine pompjes

Snel en correct

Snel en correct. In het weekend besteld, maandag verstuurd, dinsdag afgeleverd.

uitmuntend

artikel zeer netjes verpakt ,goede kwaliteit, snel geleverd en zeer zeker niet duur .met een woord : klasse!

Top.

Prima onderdelen.

Niet op afgesproken tijd afgeleverd

Er was afgesproken dat ik 's avonds geleverd zou krijgen daarom had ik 6,95 euro extra betaald. Maar er kwam een app je dat er vertraging op kwam . Kan gebeuren ik regelde een iemand om op de avond bij mij thuis te zijn. Was niet nodig omdat het pakjeegroet e verlaan in de middag bij de buren werd bezorgd. Waar blijft mijn geld dat ik ten onrechte betaald heb. Ik hoop het terug te krijgen. G

Levering conform afspraak en niet duur

Goede website - groot assortiment.

prima service!

prima service! 1 onderdeel was niet op korte termijn leverbaar, werd in overleg vervangen door 2 vergelijkbare onderdelen voor dezelfde prijs.

Super snelle service

Snelle service,duidelijke mail over verzending

Aflevering laat op zich wachten.

Op vrijdag 10 sept. 2021 heb ik twee onderdelen besteld. Deze werden dezelfde dag aangeboden aan Post.nl, niet als postpakket maar als briefpost. Ik moest wel voor pakketpost betalen maar er werd briefpost van gemaakt. Ik verwachte het zaterdag in huis zoals aangegeven door Onderdelenhuis maar zit nu dinsdag 14 sept. 2021 nog steeds op mijn briefpost "pakket" te wachten. Ik adviseer Onderdelenhuis om altijd gebruik te maken van pakketpost en niet briefpost, mensen hebben voor een snelle levering betaald en verwachten ook een snelle levering. Ik beveel het bedrijf wel aan voor zijn producten maar niet voor zijn lever wijze.

Super snelle service en de prijs is oke

Super snelle service en de prijs is oke

Gemakkelijk besteld, in 1 dag bezorgd in België

Gemakkelijk besteld, in 1 dag bezorgd in België

Voordelig en snel geleverd

Onderdeel voor reparatie Nespresso apparaat besteld, keurig de volgende dag geleverd voor een goede prijs!

uitstekend

spullen goed verpakt en een dag eerder geleverd.

Prima snel geleverd..past perfect.

Vlot en correct

Direct na bestelling verzonden

Vlotte levering

Goede kwaliteit.

Gemakkelijk bestellen en vlot geleverd. Puntje in mindering voor de bijdrage in de verzendkosten.

Snelle levering in onderdelen niet duur

op tijd en breukvrij vervoerd.

Zie bovenstaande.

Ganzepoortstraat 24