ZEER SNELLE LEVERING

HEEL GOED

Overzichtelijke website en snelle verzending

Snel en correct!

Uitstekend!

uitstekende service!

Na het sturen van een foto met typenr was het onderdeel zo geregeld. Ook toen bleek dat het onderdeel niet nodig was omdat er een ander defect was aan het apparaat, was terugzending geen probleem!

Goed en snel

was snel geleverd

Product als omschreven

Product is als omschreven en als afgebeeld op de foto. Duidelijke beschrijving voor wat betreft comptabiliteit. Goede product-prijs verhouding en snelle levering

Onderdeel snel en perfect afgeleverd zoals beschreven.

Geen specifieke opmerkingen mbt product. Verzendkost naar België aan de hoge kant.

Duidelijke website en Snelle levering

Bestelling werd op aangegeven tijd bezorgd.

eenvoudig om artikelen te vinden en uiterst snel geleverd

eenvoudig om artikelen te vinden en uiterst snel geleverd

tevreden over levering

Vlugge levering en goed verpakt

Prima webwinkel

Overzichtelijke site en men komt leverafspraken na. Scherpe prijs ook.

Heerlijk gewoon volgens de afspraken

Niets op aan te merken. En heel fijn dat ook telefonisch contact mogelijk is

snelle levering, uitstekend!

snelle levering, uitstekend!

Zeer klantvriendelijk, snel en goede prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader voor uw onderdelen!

Vanwege vakantie had ik een speciaal verzoek. Kreeg direct een attente mail dat zij graag aan mijn verzoek tegemoet wilden komen. Ook precies zo uitgevoerd. Informatie over status zending heldr en eenvoudig te volgen. Verpakking prima in orde. Snelle levering!

geweldig snelle levering

bestelde en kocht een blenderkraag kitchenaid, +kreeg het binnen 48 uur binnen. voor de rest ik ben blij dat ik weer kon blenden ze waren een half jaar niet leverbaar op de wereld

Product is goed

Super snel en de juiste spullen!

Vervanging set voor de hogedrukreiniger besteld snel en correct geleverd. Aanrader!

Geweldige service

Ik had een onderdeeltje nodig voor mijn koffiezetapparaat, maar wist niet precies welke maat. Mailtje gestuurd en binnen het uur antwoord. Uiteraard meteen het betreffende besteld en de volgende dag in huis. Super.!!

Meest volledige informatie, snelle levering

Op de website is een volledige lijst van producttypes aanwezig. Die miste ik bij andere leveranciers, waar mijn apparaat niet genoemd werd. Machine werkt weer als vanouds!

Product zoals verwacht met snelle levering.

Prima service, snelle levering.

onderdeel gevonden dat ik nodig had, apparaat doet het weer

Snelle levering keurig verpakt, super

geweldige services

super snel advies door een hele aardige mevrouw aan de telefoon.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes