Snelle en correcte levering

Prima en snelle levering

Prima ervaring met deze webshop

De onderdelen die ik zocht gemakkelijk gevonden op de website, eenvoudig besteld en netjes op tijd gekeverd gekregen.

Duidelijke website om te bestellen, snelle levering

Alles paste precies, afzuigkap weer als nieuw

Makkelijk te bestellen, dag later al in huis. Pas om 16.30 uur besteld.

Verbaasd over de snelle levering.

Orgineel onderdeel tegen een scherpe prijs.

Goede communicatie, in één dag geleverd, Reginox RVS korfplug voor een redelijke prijs. Onderdelenhuis Goes een aanrader voor mijn toekomstige bestellingen.

Zeer betrouwbare

Alles conform afspraak

Heel erg tevreden met het ondedelenhuis!!

Stofzuiger onderdelen besteld voor een scherpe prijs en de volgende dag geleverd. Erg tevreden met dit bedrijf!! Aanrader.

Voor 30,- mijn wasmachine weer gerepareerd!

Mooi alternatief aangeboden voor duur Samsung onderdeel. Snel geleverd.

correct

keurig, zoals het hoort!Leusden

Snel en correct

Juiste advies , goede service en snelle levering

Snelle levering.

In het weekend besteld en dinsdag's binnen.

Gewenste product snel bezorgd voor goede projs

Wat wil je nog meer?

Geweldig snelle levering

Ik heb op 25 juni 2021 een draaiplateau voor mijn combimagnetron besteld en had letterlijk binnen een half uur een email met de melding dat het product aangeboden was voor verzending. Track en trace werkte prima en ik werd zelfs op de hoogte gehouden tussen welk tijdstip ik het product kon verwachten en ik kreeg zelfs een mailtje dat het product was afgeleverd. (Super service van PostNL die ik bij grotere bedrijven vaak mis, als ze iets voor hen bezorgen) Het product was erg goed verpakt, kortom, meer dan lof over deze voortreffelijke service.

Goede prijs, vlotte & nette levering

Prettige website met een uitgebreid aanbod, precies het onderdeel dat ik zocht. Was op zondag al verzonden, dinsdag geleverd. Bedankt!

uitgebreid assortiment & snelle levering

Al heb ik niet dagelijks onderdelen nodig, is dit een webwinkel waar ik terug kom!

Gewoon goed en snel gegaan!

Gewoon goed en snel gegaan!

het is besteld en voor ik het wist was het al geleverd

Uitstekend,

Prima bedrijf, uitstekend geholpen!

Artikelen besteld, heel snel ontvangen. Telefonisch contact gehad, uitstekend geholpen. Ga zo door!

Moest een ander onderdeel hebben welke niet op voorraad was, meegedacht over alternatief!

Moest een ander onderdeel hebben welke niet op voorraad was, er werd meegedacht over alternatief! Dit was de oplossing! :)

Prima ervaring

Voor de eerste keer íets besteld en helemaal tevreden. Niet alleen wat aanbod en scherpe prijs betreft maar ook het orderproces verliep op rolletjes. Kan bedrijf aanbevelen.

Snel, goedkoop, kwaliteit!

Top geregeld!

Super-snelle levering. Erg tevreden!

Super-snelle levering. Erg tevreden!

Super! Snelle levering en prima product.

De ULKA EX5 waterpomp is precies hetzelfde en werkt als een tierelier

Ganzepoortstraat 24