Vriendelijke en goede service!

We hadden besteld om daar af te halen. Alles was netjes op tijd en bij het afhalen werden we vriendelijk en snel geholpen. Het nieuwe pand is ook echt heel mooi geworden!

Goede en snelle levering en juiste onderdeel.

duidelijke communictie via Chat en daardoor juiste onderdeel

Snelle levering! Onderdeel was precies goed en ook fijn dat er een korting op zat bij meer af te nemen.

Zoals we gewend zijn van deze zaak Veel op voorraad of anders snel besteld. Vakkundig personeel.

Betrouwbaar

Na verkeerde levering is mij binnen 1 dag het juiste toegestuurd. Prima snelle afhandeling.

Correct geholpen en op tijd onderdeel ontvangen,bedankt

Zie boven, Helemaal goed bedankt.

Snelle service met enorm assortiment

Heb een motor besteld van Dyson en binnen een kwartier kon ik hem al ophalen. Ook alle onderdelen van mijn 10 jaar oude Dyson waren voorradig. Aardig personeel en enorme keuze. Kortom prachtige winkel.

Vlotte levering en het juiste onderdeel.

Snelle levering voor een goede prijs

Gewoon goed

zeer tevreden

zeer tevreden

Super en net bedrijf

Nette site en afhandeling met snelle bezorging

Goed product alleen levering in vier delen

Product is goed alleen de levering kwam in vier delen, wis ik niet dus heb nog tweemaal gebeld of er nog iets komt. Door 4 deel leveringen ook niet erg CO2 bewust.

Goede hulp, snelle levering

Ik ben niet helemaal up to date met technische onderdelen. Heb het een medewerker gevraagd en had in no time een reactie en advies. Ook nadat het artikel was geleverd en ik nog iets was vergeten, weer contact en weer snel opgelost, ik zeg top!

Very precise

Fast, very accurate with the description and excellent quality

Helemaal top

Zie boven

Goed spul maar op het verkeerde adres afgeleverd

De service is goed en snel maar er is iets misgegaan met de verzending. Ik had duidelijk ingevuld dat het naar een ander adres gestuurd moest worden maar dat is niet gebeurd; het kwam gewoon (binnen een dag) bij mij aan.

Juiste producten, snelle leverering

Aanrader

Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen én betalen met daarbij een snelle levering verdiend een topscore !!

Strak geregeld goede services

Na verkeerde bestelling van mijzelf is na overleg en informatie is het juiste onderdeel gevonden en weer op gestuurd. Zowel via telefoon als mail duidelijke communicatie.

Snelle levering en deskundig advies!

De levering was snel en werd via een brievenbuspakketje geleverd (met lagere verzendkosten). Toen ik belde met een vraag over een product werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Prima winkel dus!

Goed product met een goede prijs

Past goed. Overzichtelijke website.

Mooie aanbieding. Goede website. Snel het juiste onderdeel kunnen vinden en snel en goed geleverd!

Precies het juiste artikel, snelle levering!

netjes top

Netjes optijd en een eerlijk product.

Snelle service, nette en snelle levering

Product goed omschreven. Volgende werkdag bezorgd; zorgvuldig verpakt.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes