Oke

Oke

Perfect geregeld, gelijk de volgende dag in huis!

Zie boven.

Kopen via internet zoals het hoort.

Uitstekende informatie op de site. Concurrerende prijs en snelle levering.

Hele duidelijke website, gemakkelijk gevonden wat ik nodig had en zeer snelle levering!

Scherpe prijs, goed verpakt en extreem snel geleverd.

veel onderdelen, snel geleverd,

makkelijk zoeken, veel onderdelen, snel geleverd

Eerste ervaring, prima!

De artikelen zijn keurig en conform afspraak geleverd. Bij een eventuele volgende bestelling kijk ik eerst in de winkel van Onderdelenhuis Goes.

levering was prima, duurde alleen een tijdje door Corona

Wel fijn dat ik op de hoogte gehouden werd!

Snelle levering, nette prijs

Uitstekend.

Prima onderdelen

Geleverd wat is besteld. Speciale avond-levering door Post.nl wel dag later dan is afgesproken. Zijn zogenaamd 's avonds aan de deur geweest waarbij wij niet thuis zouden zijn. Onzin!! Hebben de gehele avond buiten voor de deur gezeten dus het is knap dat er niemand thuis zou zijn geweest. Zeg dan gewoon als Post.nl dat je het niet haalt die dag en ga er niet om liegen!

Goed!

Door een lange levertijd was het wel even wachten, maar uiteindelijk hebben we ons onderdeel gekregen, volgens afspraak.

Snel geleverd prijs was eerlijk en artikel was top

Roosters voor een fornuis besteld. Prijs was zeer redelijk ten opzichte van concurrentie. De roosters waren perfect rn ook heel fijn de volgende dag al bezorgd. Aangename ervaring.

Vriendelijk, maar moest erg lang wachten

Vriendelijke mensen. Echter, ik heb vier maanden op levering moeten wachten omdat een onderdeel niet op voorraad was. Kan gebeuren, maar seintje dat dit erg lang zou duren had ik erg op prijs gesteld.

Precies het goede onderdeel, snel geleverd

Helemaal prima

versturen kan beter 1 week moeten wachten

Helaas een week er op moeten wachten

Betrouwbaar

Snelle levering. En na retourzending correcte afhandeling!!

Zeer tevreden, nergens verkrijgbaar, maar door U de dag nadien in huis.

Dik in orde, prijs, levering, tevreden klant.

Fijne en snelle website

Uitgebreid aanbod, snelle levering

Jederzeit wieder

Alles super gelaufen

Snel en netjes verpakt geleverd.

Onderdeel goed en snel te vinden op de website.

Gewoon goed!

Snelle correcte levering van bestelling.

Zeer succesvol

Ik had een nieuw pistool voor mijn Kärcher hogedrukreiniger K7. 80 nodig, geen probleem, jullie hadden hem. Mag ik misschien 1 tip geven: bij een nieuw Quick Fix pistool hoort een adapter voor oudere versies, het ware leuk mocht dat er als opmerking bijstaan

Goede snelle service

Supersnelle levering