Goede service!

Er was een klein foutje gebeurd met mijn zending. Het was heel makkelijk om het op te lossen.

Uitstekende ervarin

De service en de snelheid waarmee product is geleverd, Top Top Top.

vaatwasser filter besteld, paste perfect, snel in huis

vaatwasser filter besteld, paste perfect, snel in huis, we bestelde de originele Bosch filter voor een Bosch-Siemens vaatwasser

Duidelijke site en snel verzonden.

Product was makkelijk te vinden en snel geleverd.

Goed, snel en service is top.

Prettige ervaring, alles top.

Wasmachine werkt weer uitstekend

Snelle, correcte levering, goede prijs, prima voor elkaar

Snelle, correcte levering, goede prijs, prima voor elkaar

In één woord toppie!

Zijn op en top tevreden en als we weer iets nodig hebben weet ik jullie te vinden!! Henny Zoeteman Lisserbroek

Bizar snelle levering :)

Het onderdeel van mijn Boretti fornuis was hier veel goedkoper dan via de leverancier en het was er de volgende dag (zaterdag) al. Top!

Goede service, snel en vriendelijk

Aanloop condensator met AMP pennen besteld ter vervanging van het ontplofte exemplaar in mijn warmtepomp. Eerstvolgende werkdag een mail, dat deze uitvoering niet meer leverbaar is en een alternatief met draadaansluiting wel beschikbaar was. Gebeld en prima opgelost. Kundig personeel aan de telefoon. Door een ING betalingsstoring een dag extra moeten wachten, maar dat is Onderdelenhuis uiteraard niet te aan te rekenen. Daags erop geleverd en de pomp functioneert nu weer als van ouds.

Snel en goedkoop

Snelle levering, degelijke producten voor een lage prijs

Snelle levering.

Prettige communicatie

Goede telefonische hulp. Zeer vlotte afhandeling. Meerdere keren bestelling geplaatst. Zeer klantvriendelijk.

Top ervaring ! Top service

Snelle levering, helemaal blij mee !

zeer goed

zeer goed en snel

Snelle sevice

Duidelijke websiteen snelle levering maken het onderdelenhuis zeker een aanrader

Makkelijk bestellen en geleverd

Super service

Onderdeel was niet op voorraad. Werd netjes gemeld. Al met al duurde het maar 2 dagen langer. Blij mee.

voordelig en snel geleverd.

zeker aan te raden voor het leveren van onderdelen

gewoon top

snelle juiste levering kom graag nog eens terug

Snelle levering.

Goede klantenservice. Snelle levering was binnen 24 uur!

Ok.

Ok.

Gewoon goed

Ze hadden het onderdeel dat ik nodig had op voorraad!

Perfect goed bezig

Goed product, snelle levering.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes