Snel geleverd!

Goedkope onderdelen en snel geleverd.

Binnen de gewenste termijn geleverd.

Product is Goed, maar is niet de nieuwste versie.

Stofzuiger slang veel te kort

Beetje mijn eigen schuld Ik wist het niet dat het zo kort was Balen ik heb er niks aan

uitstekende toko

prima winkel met alles wat een mens wel eens nodig heeft. Vlotte service en vriendelijk genoeg om er een uurtje voor te willen rijden.

Top levering onderdelen

Omschrijving was duidelijk

De goede spullen voor een schappelijke prijs

Voor mijn Philips Aircleaner HR4340 had ik een nieuw Hepafilter en Koolstof korrels nodig. Tevens was het voorfilter vergaan, dus die wilde ik ook vernieuwen. Helaas is deze origineel niet meer te krijgen. Maar Onderdelenhuis Goes had een mooi alternatief. Een Voorfilter voor een afzuigkap wat op maat te knippen is. Dus de goede producten voor een prima prijs. En snel geleverd. Wat mij betreft een aanrader. Vriendelijk groetend, Maurice.

Snelle goede service

Vandaag besteld en morgen in huis!! Super snelle levering en exact wat ik gekocht had. Aanrader

Onderdelen naar verwachting

Prima goed en netjes geleverd volgens afspraak

Fast !

It was a surprise my order arrived the next day! Philips mengkom van keukenmachine + Philips blenderkan van keukenmachine, both very difficult to find. The price is good and they are very fast! Great!

Snel bestellen en snel leveren

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en de volgende dag al aan huis afgeleverd.

Snelle levering.

Makkelijke website en super snel geleverd.

Prima service en verzending binnen een dag.

Geen toevoeging op mijn mening.

je suis français et cette pièce de kitchenaid est introuvable dans mon pays.

j’ai commandé cette pièce introuvable en France. pour mon kitchenaid. pièce conforme et expédition rapide et très bien emballé.

snel, duidelijk en voordelig

Goed product voor goede prijs

Onderdeel snel in huis tegen een prima prijs

klantvriendelijk

zeer klant vriendelijk 1 onderdeel was in backorder maar werd toch sneller dan verwacht verzonden service is top!

Prima winkel

Besteld en snel geleverd. Een tevreden klant erbij!

Artikel keurig verpakt en snel ontbangen

Zie hierboven

Snel en klantvriendelijk

Ze hebben een verkeerde produkt opgestuurd. Ze hebben direkt de goede produkt opgestuurd.

Via de chat, probleem aangemeld over levering pakje. Er werd goed gelezen en oplossing gericht gedacht en beantwoord. Dat is veel waard.

Alles netjes afgerond.

Alles netjes en snel afgerond. Snelle verzending.

service en snel

Betrouwbaar en goedkoop

Super snelle levering. Uitstekende klantenservice! Zeer betrouwbaar!

Snelle en correcte levering!

Wasmachinemotor besteld en super snel geleverd, kwaliteit is goed!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes