zeer goed

zeer goed geregeld

goede website,snelle levering goed produkt.

bovengenoemde ervaring mag duidelijk zijn

fijn bedrijf

Andere websites hadden me gereargeerd dst het artikel mogelijk nergens meet te koop was maar dit bedrijf had het gewoon op voorraad en een nette prijset een supergoede bezorging.!

Goede vriendelijke service

Duidelijke communicatie over verwachtingen en mogelijkheden, heel vriendelijk te woord gestaan en servicegericht helpen oplossen

De gezochte onderdelen makkelijk te vinden. Makkelijk bestellen en super snelle levering tegen een redelijke prijs.

Snel en juiste onderdelen

Super snel het juiste onderdeel geleverd

snelle en nette levering

gemakkelijk bestel proc. snelle en nette levering

Compleet en snel geleverd

Onderdelen de dag na bestelling al ontvangen. Goed verpakt en voor een gunstige prijs.

100%

¨100%

Snel en netjes!

Online besteld en de volgende dag al in huis. Prima service! Dank

Precies zoals omschreven, voor een prima prijs pijlsnel bezorgd en hier goed over communiceren. Fijn zo’n goeie webwinkel. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

In één woord: prima!

Niets op aan te merken. Alleen kreeg ik bericht van PostNL dat mijn pakket gearriveerd was, toen ik het al lang thuis had, maar dat heeft waarschijnlijk niets met u te maken.

Super goede service

Zocht een onderdeel voor een boretti oven en 1 mailtje en ze wisten wat ik nodig had besteld en de volgende dag in huis

Mijn ervaring is prima

Mocht ik iets nodig ,dan bestel ik zeer zeker weer bij jullie.

Gevonden op internet, betaald en de volgende morgen in huis.

Goed en duidelijk geregeld

Goed en tijdig geregeld/ontvangen. En gelukkig geen noodzaak om me als klant te registreren in een bedrijf.

Goed en goedkoop

Uitgebreide keuze

Positieve ervaring! Duidelijke site, makkelijk artikel te vinden, snelle betaling en snel in huis.

snelle levering goed product

snelle levering goed product

goed te vinden; directe evering; ook directe creditering bij verkeerd bestelde artikel.

Snelle levering!

Goed en op tijd geleverd

Goed product en duidelijke communicatie

Product is perfect geleverd. Communicatie over de levertijd was duidelijk en correct.

snel en netjes verpakt geleverd

omdat de hendel van de dolce gusto was afgebroken gezocht naar dit onderdeel. dagen zonder koffie is namelijk niet fijn met thuiswerken. deze werd met 2 dagen geleverd en zeer goed verpakt. koste iets meer dan 6 euro verzenden maar netjes in zakje en tegen stoten beschermd. voor 2 tientjes weer werkend apparaat... super fijn!

Goedkope snelle service

Bestellen was makkelijk, goede prijs en snelle levering.

Snelle afhandeling, goed service

Ik had een verkeerd onderdeel besteld (kan gebeuren) maar de mensen van het Onderdelenhuis waren zeer prettig in de afhandeling van de retourzending.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes