Product netjes en snel ontvangen

Product netjes en snel ontvangen

prima service

respectvol, rekening houden met corona, werken volgens afspraak Top

Alles naar wens, snelle levering!

onderdeel snel geleverd, is zoals omschreven

Snelle levering prima product goed verpakt en niet duur.

Supersnelle levering

Keurig verpakt

Goede snelle bezorging

De artikelen zijn snel geleverd en netjes verpakt

Heel erg snelle levering

Allereerst gaat de betaling (bankoverschrijving) via de website van "Onderdelen huis" extreem snel. De website zelf is erg intuïtief en helder. De verwerking is effectief en de verzending ook; levering de volgende dag! Kortom; Precies zoals een webshop behoort te functioneren.

Keurig en zeer snel

Supersnel

Heel fijn al die losse onderdelen en supersnelle levering!

Snel en compleet

Snel geleverd en compleet

gewoongoed

Onderdelen binnen enkele dagen bij mij thuis, goed verpakt, en precies zoals afgesproken. Een bedrijf die doet wat het zegt, zonder flauwe kul. kom hier zeker weer terug voor onderdelen

zeer snelle service, redelijke prijs

zeer snelle service tegen een redelijke prijs

Toppie

NILFISK stofzuiger. Vervangingsonderdelen nieuw snoer super duur. Advies van uw medewerker gekregen: neem ander snoer en pas aansluiting aan. Nu voor € 8 klaar i.p.v. € 54! Met dank.

doen wat ze beloven . TOP !

Voor 20:00 uur besteld, volgende dag om 13:20U reeds geleverd ! Dit noemen we SNEL !!!!!!!!! Mercikes .

Een vervangend onderdeel nodig, Onderdelenhuis Goes heeft het.

Een duidelijke en overzichtelijk site. Een heel breed assortiment met redelijke prijzen. Snelle levering.

perfecte levering.

snelle levering, artikelen zoals omschreven.

Deskundig advies en snelle levering.

Voor het repareren van mijn beregeningspomp was ik op zoek naar een schakelaar en een aanloop condensator. Overzichtelijke site met goede zoekmachine. Bij twijfel of ik de condensator met de goede specificaties had, heb ik gebeld en kreeg direct deskundig en vriendelijk advies. In 24 uur geleverd en de pomp werkt weer als vanouds.

Duidelijke website en snelle en correcte levering

Duidelijk, snel en correct bezorgd.

Missend onderdeel voor oven Prima op tijd bezorgd

Dank zij hersteld onderdeel weer functionele oven

goed en een redelijke prijs

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Mijn probleem met de bestelling snel en goed opgelost.

Helemaal geprecentibiliceerd af

Netjes op tijd