snel geleverd

de ene dag besteld in de loop van de middag de volgende dag rond de middag al geleverd super blij mee

Op woensdag twee onderdelen besteld waarvan er een niet direct leverbaar was (stond ook aangegeven op de site). Kreeg na bestelling meteen bericht dat het 1 à 3 dagen kon duren voordat er geleverd kon worden. Bleek één dag te zijn. Op donderdag kwam het bericht dat de bestelling voor verzending was aangeboden en kreeg ik de T&T-link. Op vrijdag werd de bestelling op de aangegeven tijd afgeleverd. Een uitstekende ervaring.

Snelle levering, niks op aan te merken

Snnel geleverd, eenvoudig te bestellen. Eenvoudige manier om referentienummers te controleren (als in: past hetgeen ik bestel in het apparaat wat ik wil repareren). Niets op aan te merken

perfecte telefonische service met scherpe prijs en supersnelle verzending

zeer tevreden. uitstekende telefonische service (een echt persoon aan de lijn, heerlijk) webshop is een aanrader. binnen 1 dag binnen dit zou wat mij betreft e standaard mogen worden

Snel geleverd.

Zeer snel in huis en origineel onderdeel.( Kärcher )

Snelle correcte levering

Mijn ervaring is kort weer te geven: goed!

Goede artikel info

Overzichtelijke website. Veel keuze uit onderdelen van verschillende merken. Snelle levering. Cuphouder voor dolce gusto besteld en ....apparaat lekt niet meer!

Prima product

Hij past perfect, en werk prima!

Correct en snel geleverd.

Precies zoals het hoort.

15 jaar oud Kettler apparaat weer eenvoudig hersteld met een onderdeel gevonden bij het Onderdelenhuis. Vloeiend en snel proces van bestellen op website tot leveren aan huis.

Duidelijke specificatie, typenummers, e.d.

Deze site had de meest complete lijst met (nieuwe) typenummers voor mijn onderdeel. Doordat ik mijn typenummer hier 1 op1 zag staan wist ik dat het onderdeel zou passen....

Uitgebreid assortiment

Snelle levering tegen een redelijke prijs

Super snelle levering

Super blij

Duidelijk en snel

Ik had een onderdeel nodig van een waterkoker. Was goed te vinden op de website. Bestellen gaat eenvoudig. Levertijd zoals beloofd.

Precies wat ik nodig had, binnen 1 dag en goedkoop.

Ik zocht een snaar voor mijn defecte broodbakmachine. De leverancier (Inventum) kon mij niet helpen. Zoeken op het typenummer leverde niets op. Tot ik bij onderdelenhuis Goes kwam. Bij een ander merk snaar stond: "ook geschikt voor BM860", mijn type broodbakmachine. Snaar besteld, kostte € 4,95. Binnen één dag bezorgd. En hij paste! Vandaag weer voor het eerst weer een lekker brood gebakken.

De afhandeling van de bestelling is prima

De website om te bepalen wat Ik nodig had is ingewikkeld en verwarrend, omdat Ik precies wist wat Ik nodig had kwam Ik er w uit,

Helemaal top, dinsdag eind van de middag besteld en woensdag al in huis! Goed stevig verpakt!

Goed advies, ruime sortering

Ik had een onderdeel voor de wasmachine nodig. Ze hebben me goed geholpen om het juiste onderdeel te vinden en zo snel mogelijk verstuurd. Topservice!

SNEL UIT DE PUREE

Ik had enkele onderdelen nodig o.a. voor een hogedrukreiniger en staafmixer. Onderdelenhuis had ze beide op voorraad dus bestelde ik daar om verzendkosten te drukken. Zondag besteld en dinsdag geleverd. Voorbeeldig ! Staafmixer is al weer als nieuw en aan de hogedrukreiniger wordt nog gewerkt.

Snel en goedkoop

Goede hulp bij onderdeel zoeken en snel geleverd

Ivm meerdere keuzes die ik kon maken is er een goed advies adhv foto gemaakt. Volgende ochtend geleverd en binnen 15 min deed de wasmachine het weer. Super.

Prima, snelle levering.

Duidelijk, overzichtelijk, snelle levering.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes