Na vraag per mail

Kreeg juiste advies en een link naar het te bestellen onderdeel zodat ik direct het kon bestellen en betalen .na betaling kon ik het gelijk op halen

De goedkoopste en erg snel met leveren

Super netjes en snel gelevered. Goedkoopste van het internet en nette levering, wat wil je nog meer

Super! Onderdeeltje voor oven van 25 jaar oud.

Supersnel. Ook al kreeg ik eerst de zending van iemand anders. (Bijna een gelijk ordernummer). Na een telefoontje naar Goes werd gelijk het juiste ATAG onderdeel verstuurd. Dus met 1 dagje vertraging. Toch helemaal tevreden en een volgende keer ga ik hier weer terug.

Goeie en vlotte service

Overzichtelijke website. Eenvoudig te bestellen en betalen.

Snel en in 1 keer goed!

Goed geholpen, ook bij vervolgvraag.

Goed geadviseerd en geholpen, ook bij vervolgvraag.

ALLEEN HEEL HEEL DUUR

Ze hebben alles en ook nog eens op voorraad.

Heel klantvriendelijk en deskundig. Goed advies en prettig in de omgang.

Mooie prijs, snel verzonden

Duidelijke website, degelijk verpakt en snel verzonden. Dity is wat we van een bestelling verwachten. Top dus, Compliment.

Snelle levering tegen prima prijs

Onderdeel van een oude koelkast nog in voorraad. Snel geleverd. Prijs één van de goedkoopste.

uitstekend

Netjes op tijd geleverd

Goed en snel

Voor de eerste keer besteld maar zeer tevreden.Goede en snelle levering.

Snel en het juiste product.

Ruime keuze, overzichtelijke website en een snelle levering.. goed verpakt en helemaal tevreden

Alles hier aan is goe d afspraak verzend kwaliteit vriendelijk behulpzaam

Uitstekend!

Ontzettend snelle levering, hartelijk dank

Erg tevreden!!

Prijs kwaliteit, keurig verzorgd. Snelle levering. Heel tevreden!!

Snelle levering prima product!

Het product doet waar het voor gemaakt is. En vervangt je originele component die aan vervanging toe is.

Prima ervaring

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel en netjes geleverd

1 woord is al genoeg, perfect

Was op zoek naar magnetron plato van glas, de magnetron is een oud ding maar doet zijn ding nog goed. Origineel plato net zo duur als nieuwe magnetron. Bij dit bedrijf 12 euro, was proberen waard. En past perfect. Dus dit is ook duurzaam. Langer met oudere apparaten doorgaan.

Snelle levering, mooie prijs!

Op zoek naar dempers voor mijn wasmachine. Zij hadden als enige een komplete set van 2 voor een zeer concurrerende prijs. Levering snel als vermeld op de site.

Goed geregeld

Duidelijke site en omschrijvingen. Gemakkelijk bestellen en betalen. Levering perfect.

Helemaal goed

Bestelde artikel goed ingepakt spoedig na bestelling ontvangen.

Zeer efficiënt en enorm hulpvaardig

Eerst via mail en foto's bepaald wat ik exact nodig had. Geweldig

Heel goed contact gehad

Ik had een probleem met het onderdeel zoeken en ben uitstekend geholpen

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes