Goede vlotte levering

Zeer snel antwoord gekregen op mijn vraag omtrent welk product ik het beste kon kopen en de dag erna had ik het product in huis.

Als je doet wat je belooft creëer je tevreden klanten!

Prima geïnformeerd over het verloop van het bestelproces; bestelling keurig afgeleverd. Blije klant!!!

zeer vriendelijk en behulpzaam .

Ze hebben me diversen malen gebeld echt een TOP Service.

Goed lezen naar alternatief

Set koolborstels besteld maar was niet op voorraad. Krijgt alternatief te zien. Deze besteld maar moet je goed lezen want die gaat per stuk. ( wat nooit logisch is bij koolborstels) dus krijg je er maar 1. Opnieuw 1 bestellen met verzendkosten. Geen aanrader

Onderdeel besteld voor wasmachine,heb ik verkeerd onderdeel besteld. Dus telefoontje gepleegd en kreeg zeer vriendelijk iemand aan telefoon die zij geen probleem lossen we meteen op. Bestelling opgenomen door deze heer en volgende dag alles netjes geleverd thuis. Top bedrijf.

perfect

wat ik nodig had was op voorraad, ik werd goed op de hoogte gehouden en het pakketje was de volgende dag bezorgd

Prima product, prima verpakt

Goede omschrijving op de website. Helemaal duidelijk

Correcte afhandeling

Product cf beschrijving, goede prijs

Goed produkt. Te hoge verzendkosten

Goed produkt. Te hoge verzendkosten

Uitstekende levering

Ondanks de paasdagen onze bestelling toch snel in huis!

Een simpel maar moeilijk verkrijgbaar schakelaartje vlot bezorgd!

Ik heb het internet afgezocht naar een dubbelpolige omschakelaar voor een apparaat. Zeer moeilijk te vinden.... Onderdelenhuis Goes had het op voorraad en een dag later had ik 'm thuis - door de brievenbus (dus niet in zo'n veel te grote doos verpakt. TOP!!

Snel, klantgericht, vriendelijk.

X

Top levering

Gewoon prima

Doen wat ze afgesproken hebben. Zeer tevreden.

Breed aanbod. Duidelijke beschrijving. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle en betrouwbare levering.

Snelle en betrouwbare levering.

Alles was netjes geregeld en product was zoals beschreven

Nette duidelijke website. Geen fratsen met extra kosten. Precies zoals het hoort.

Alles wat ik zocht, was op voorraad en had ik snel in huis

Overzichtelijke website met uitgebreid assortiment. En wat ik niet kon vinden, was met 1 telefoontje geregeld en kon ik dezelfde dag al ophalen. Ook bestellen via de website en afhalen in de winkel ging supersnel. Met een kwartier lag het al klaar om op te halen.

Supersnelle service

Supersnelle service!

super!

De benodigde koelkastscharnieren snel in de shop gevonden, zaterdag besteld en maandag, 2de paasdag, al bezorgd! Direct geïnstalleerd en een half uur later was de koelkast weer vol in bedrijf. Als ik een monteur had moeten laten komen had ik pas dinsdag na de pasen kunnen bellen om een afspraak te maken. En dan maar hopen dat ie een keer langs wil komen.

Gewoon goed

O ring was makkelijk te vinden op de site, bestellen ging makkelijk en de afhandeling over hoe en wanneer op te halen was goed en duidelijk. Dus dag later op kunnen halen. Prima geregeld.

Snel het juiste onderdeel

Zeer goede service

Besteld en andere dag ophalen Prima service

snel en goed verzorgd

gewoon goed