Kan beter!

Product is goed, bezorging traag en verwarrende communicatie.

Netjes, niks op aan te merken.

Top!!

Goede site. Snelle levering!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle service!

Op vraag welk onderdeel ik precies nodig had, werd snel gereageerd, met link naar product. Bestelling werd de volgende dag al geleverd. Erg tevreden.

Snelle levering, en goed op de hoogte gehouden.

Onderdeel makkelijk te vinden bij de webwinkel.

Snelle levering en fantastisch service

Echt aan te raden. Top top top!!

Zeer goede service

Ik zocht een onderdeel van een hogedrukreiniger, maar wist niet precies welk ik nodig had.heel vlot geholpen via de chatsupport. Vlotte levering ook. Zeker aan te raden.

Top snel en goed

Beter als de rest!

Geweldige service! iets over 17.00 uur een bestelling geplaatst en alsnog de volgende dag geleverd! Chapeau! Niet alleen snelle levering maar ook de beste prijs!

uitstekend

Mijn bestelling was precies zoals ik het wilde hebben en volgens af gesproken tijd geleverd.

1ste kennismaking en tot volle tevredenheid.

Maandag 29ste had Ik eerst gebeld voor advies en werd deskundig en zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Het artikel was niet voorradig maar zou in de loop van de week binnenkomen. Woensdag had ik het al in huis. Het is nog maar een eerste ervaring met het Onderdelenhuis Goes maar stemt mij zeker tevreden

Prima website, gevonden wat ik zocht en snelle levering

Snel en perfect

Snel en zoals afgesproken geleverd

Prima afgeleverd

Snel en correct uitgeleverd

Snelle service.

Via e-mail een onderdeel van een broodbakmachine gekocht en 3 dagen later al in de bus.

Snellere levering dan oorspronkelijk verwacht

Snelheid

Gewoon probleemloos

Ovenlampje is onverwachts kapot gegaan en heb via de website heel snel een nieuwe kunnen bestellen. Door de duidelijke omschrijving heb ik meteen de juiste kunnen bestellen en kan ik weer optimaal gebruik maken van de oven.

Super goed

Na telefonisch contact, alle onderdelen gecheckt en gelijk besteld en daags erna al in huis. Zo moet ook.

Uitstekende service

Postbode had verkeerd bezorgd. Gelukkig dat de bewoner waar het gebracht was de moeite had genomen het bij mij langs te brengen. Mailtje gestuurd naar onderdelenhuis over het postbedrijf die beantwoorde supersnel dat ze onderzoeken gingen hoe het fout had kunnen gaan

Goed, fijn dat het specifieke model beschikbaar was

Goed, snel geleverd

Schappelijke prijs en snelle levering.

Prima internet bedrijf...

Ganzepoortstraat 24