Snel en keurige service

Niets aan toe te voegen

Betrouwbaar

Snelle service en voldoende keuze

Wat een superervaring

In afwachting van een origineel onderdeel bij de officiële dealer levert het Onderdelenhuis op maandag een bestelling die ik zondag rond het middaguur plaatste! Bestelling elders direct geannuleerd. Voortaan begin ik met zoeken bij Onderdelenhuis!

Onderdelen passen goed en snel geleverd

goede informatievoorziening, snelle levering.

Zo fijn dat dit bedrijf nog onderdelen heeft die je nergens anders meer kan verkrijgen.

Espresso heeft echt een pomp nodig!

Geen aanmerkingen. Gewoon goed

Top, snelle levering voor een correcte prijs

Top. Snelle levering, duidelijke website en een correcte prijs.

Keurige opvolging van mijn order.

Product voldoet aan verwachtingen en werd snel geleverd.

Prima levering

Mijn bestelling werd snel geleverd voor een mooie prijs, ik ben er heel blij mee.

Helemaal top

Goed product voor n prima prijs en geleverd volgens afspraak!

Perfect !!!

Zeer goed afgehandeld

Het was goed geregeld.

uitstekend

juiste product, op afgesproken tijd geleverd ( ze werken ook op zondag ), goede prijs, duidelijke site

Jammer, dat ik met cartridges zit, die ik verkeerd heb besteld, en niet retourneerbaar zijn

Verkeerde cartridges besteld, daar kwam ik achter toen ik deze wilde plaatsen. En ja, omruilweken verstreken. Niet mogelijk om alsnog om te ruilen....jammer

Goed en snelle afhandeling

Goed en snel!!

Gewoon goed

Snelle en correcte levering.

Duidelijke informatie over de producten, snelle service en goede kwaliteit.

Duidelijke site en goede prijs ennkwaliteit verhouding

geweldig

makkelijk en snelle levering

Snel en netjes verpakt

Super geholpen. Snel verstuurd. En goed verpakt. Zo hoop je dat alle internet winkels het verwerken en versturen. Top!!

Supersnelle levering

Het onderdeel voor mijn bosch koelkast op zaterdag besteld. Verwachte levering op dinsdag. Het juiste artikel werd netjes verpakt al geleverd op maandag.

Geen problemen met mijn bestelling gehad. Alles gewoon normaal zoals beloofd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes