gewoon snel, goedkoop en goed

zoals je mag verwachten, voor 17:00u besteld, dag erna in huis.

OVERZICHTELIJK

1ste x besteld. Vlot het onderdeel gevonden en verktegen. Bedankt!

Eerste aankoop hier. Goed geholpen!

Snel reactie op mijn vraag. Snel mijn onderdeel ontvangen.

Super bedrijf.

Goede service en snelle verzending. Hadden iets verkeerd besteld maar werd zeer soepel opgelost. Meedenkende medewerker! Daarna goed advies en snelle retourbetaling. Wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Komen graag terug. Toppertje.

Prima als je geen haast hebt

Moest lang wachten op mijn bestelling. Communicatie hierover blijft uit. Je moet hier als klant zelf achteraan.

Goed verpakt, snel verzonden, mooie prijzen.

snelle levering, goed verpakt, goede verzend informatie

Gemakkelijk te vinden toestel dat ik wenste aan te kopen. Goede informatie van de kenmerken van het toestel. Goede en volledige informatie over het verzenden en de levering van het toestel.

Snelle verzending uitstekende communicatie

Snel en goed

Ze hebben veel en ze zijn snel, volgende dag in huis :-)

Zeer tevreden over deze webshop

Snelle levering goede prijs . kort maar krachtig ik ben tevreden over dit artikel wat ze me hebben geleverd.

Het bestelde onderdeel was makkelijk te vinden en te bestellen. Snel.geleverd.

Robbertje besteld

Ze doen wat er geschreven staat. Goed product, op tijd geleverd.

Mijn eerste zending kwam helaas beschadigd aan. Dezelfde dag hebben ze nog een vervangende zending de deur uit gedaan.

Toezeggingen nakomen, prima!

Goede service. snelle levering. Eigenlijk niets bijzonders. zo hoor het te gaan. Wij zijn er voor de klant!

Was opzoek naar een artikel en kwam eerst op een Duitse website terecht en daar stond het artikelnummer van de fabrikant en met die nummer ben ik weer terecht gekomen in Goes. Snelle levering en een zeer scherpe prijs.

Duidelijke website en order netjes afgehandeld. Alles Ok.

Duidelijke website en order netjes afgehandeld. Alles Ok.

snelle levering veel op voorraad

Zeefje wasbak was kapot. Besteld en kon het volgende dag gelijk ophalen in de winkel

Veel keuze en een snelle levering

ER zijn veel onderdelen van diverse apparatuur te koop voor een schappelijke prijs en een snelle levering.

Product kwam uiteindelijk binnen een dag aan, waar het aanvankelijk pas na 2 dagen verzonden zou worden, volgens track en trace. Wat ik wel wat over de top vind, is de wijze van verpakken: een aandrijfriem voor een broodbakmachine komt in een doosje ipv in een envelop. Maar dank voor de zending, morgen op naar het repaircafé!

100%

Duidelijke website en binnen 24 uur ontvangen. Super!!!

Snelle service en klantenservice uiterst vriendelijk

Klantvriendelijk

Breed assortiment. Vriendelijk personeel. Vlotte levering

Prima levering

Eenvoudig het artikel kunnen bestellen. Snel geleverd in goede beschermende verpakking. Ben helemaal tevreden. Aanrader!

Prima service!

Goede website, artikelen voldaan aan verwachting en snelle levering.

Super goed

Goede informatie over het te bestellen onderdeel! Riem voor een broodbakmachine Gelukkig stond er een lengte bij ! Goeie prijs!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes