Snelle levering en goede communicatie.

We hebben een padhouder voor onze Senseo koffiezetter besteld en al na 2 dagen in huis. Ik zal zeker weer gebruik maken van Onderdelenhuis Goes.

Correcte levering

Het bestelde is conform en op tijd geleverd zoals afgesproken.

Prima webshop, ruim assortiment, snelle levering

Goed en vlot

Alleen zocht nog een ander onderdeel op de website, en dat was ingewikkeld Je kon niet op bv bauknecht zoeken

Heb bij Onderdelenhuis voetrubbertjes besteld voor gasfornuis en kit en alles keurig en snel geleverd en goed verpakt. In één woord...TOP!

Op zaterdag een deurhendel van een wasmachine besteld en maandag al in huis voor een schappelijke prijs.

top!

Vriendelijk personeel, snel geholpen, echt zoals er gezegd wordt: Werkt als een geoliede machine!! Geef het door aan anderen.

Enige vertraging, verder prima

Twee stuks van een onderdeel besteld waarvan de website aangaf dat er nog drie voorradig waren. Toch was er wat vertraging bij de verzending. Daar werd ik toen wel goed over geïnformeerd en de onderdelen zijn in goede staat ontvangen.

Snel reactie top!!

Goedkoop en snel

De goedkoopste en een snelle levering, TOP!

Goed advies en top service, ook toen ik een onderdeel had besteld dat ik uiteindelijk niet nodig bleek te hebben. Geen gezeur over het terug te betalen geld. Retour netjes geregeld en binnen een paar dagen had ik het weer op mijn rekening. Altijd netjes en behulpzaam te woord gestaan. Alleen een paar keer moeute gehad om deze zaak telefonisch te bereiken.

Super klant vriendelijk

Super vriendelijke klant bediening

Juiste product voor schsrpe prijs.

Magnetron was defect, snel vervangend artikel gevonden. Snel geleverd voor scherpe prijs

Snelle levering en past perfect bedankt!

Tevreden

Mijn bestelling is vlug aangekomen :).

Prima geregeld

Niet al te duur en de volgende dag al bezorgd.

Helemaal goed, bestelling was er super snel!

Helemaal goed

Precies wat ik nodig had en vlug geleverd

Gewoon goede service en snel geleverd. En precies wat ik nodig had . En makkelijk te vinden .

Vlotte levering en vriendelijke benadering.

Goede kwaliteit,top service

Dankjewel.

Snel geleverd netjes verpakt

Gewoon zeer goed

Super snelle servicedienst service.

Het opzoeken van het benodigde artikel was heel erg makkelijk en duidelijk. De levering was conform de opgegeven levertijd. Top service en goede prijs / kwaliteit verhouding!

Prima advies

Ik belde vroeg de informatie voor de bestelling en medewerker wist precies wat ik nodig had.

Werkt goed

Prima snelle service, ook hier in frankrijk!

De juiste bestelling is goed verpakt en volgens afspraak geleverd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes