Juiste onderdeel zoals beschreven

Snelle levering, correcte prijs. Jammer niet alle (Merken)witgoed onderdelen op de site te vinden.

Goede website en veel producten op voorraad

Onderdelen snel gevonden en snel verzonden naar de klant

geweldig

Late bezorging, info op website niet correct

Na lang zoeken vond ik het product wat ik zocht bij deze webshop op voorraad en het zou dus snel geleverd worden. Echter bleek het hier ook niet op voorraad en moest ik dus lang op de bezorging wachten. Ik ben hier wel snel over geïnformeerd.

Alles in orde

Goede prijs en snelle (goed ingepakte) levering

Prima service en snelle afhandeling

Super snelle levering en de juiste product

Als ik meer onderdelen voor onze droger en/of wasmachine nodig heb, dan weet ik waar ik moet wezen..

Prijs kwaliteit in verhouding

Een duidelijke en snelle afwerking van deze order.

Super snel geleverd.

Draaiplateau Inventum om 16.55 uur besteld, de dag erna net voor 12.00 uur 'smiddags in huis en dat ondanks vaak langere levertijden bij bezorgdiensten. Bij Inventum 3 weken levertijd.

Product was scherp geprijsd en volgende dag geleverd.

Benodigde onderdelen gevonden en snel geleverd.

Benodigde onderdelen gevonden en snel geleverd.

Snelle levering, juiste onderdeel.

Onderdeel de volgende dag al in huis, ideaal!

Mijn bestelling werd snel geleverd

Mijn bestelling die ik gedaan had werd snel geleverd dus daar heb ik niets op aan te merken. Ik vond alleen de verzendkosten wel hoog. Wat wij hadden besteld koste 4,95 en de verzendkosten waren ook 4,95. Maar mijn mening kan dat goedkoper die het in een envelop te verzenden

ik ben tevreden

goed, snelelevering

Perfecte service

Vlotte afhandeling, flexibel en klant georiënteerd

Geleverd wat gevraagd

Super. snelle levering goeie prijs.

Makkelijk te bestellen via de site. normale bezorgkosten en snelle levering. Zeer tevreden over deze site en het onderdeel wat ik had besteld en natuurlijk ook de prijs ervan.

hele goede ervaring

Super gemakkelijk en super afgeleverd

Vlotte levering

Ondanks Coronatijd binnen 48 uur in huis.

Zeer snelle service, en erg goede prijzen

Ik had een draaischijf voor een Everglades (Galanz) magnetron besteld, en deze werd snel verzonden en goed verpakt. Hij is dan misschien iets duurder dan bij AliExpress maar dan ben je er zeker van dat hij wel heel aankomt. Heel erg bedankt voor de topservice!

Prima geholpen

Vlotte behandeling

Besteld verwerkt verzonden

Super snelle levering! Binnen 24u

Supersnel

Een lastig onderdeel, maar makkelijk gevonden, besteld en snel geleverd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes