Eindelijk gevonden wat ik zocht

Ze hebben veel en verzenden snel. Perfect dus

Het onderdelenhuis is voor veel zaken een prima adres. Er is een grote voorraad. Prima website en tijdens de lock-down is het mogelijk zaken bestellingen af te halen bij de winkel in Goes.

Goedkoop supersnel en goed!

Goedkoop supersnel en goed!

Super snel geleverd perfect verpakt

Snel en correct afgehandeld

Via de website besteld, was makkelijk zoeken en de bestelling gemakkelijk af te ronden. Heel tevreden.

Uiterst snelle levering! Spullen goed verpakt!

Zie de onderwerpregel!

er is prima werk geleverd

Er is prima werk geleverd

Super snel geleverd

Super Gewoon binnen 24 uur geleverd dat noem ik service..... ( al 't goeie komt ut zeeuwse)....

Uitsteked

S'middags besteld de volgende dag in huis

Zeer snel geleverd voor een nette prijs .

zoals het hoort

top

Goede snelle service zoals we hier gewend zijn.

Goede snelle service zoals we hier gewend zijn. Betrouwbaar en vriendelijk klant gericht, top!

Super. Snel. Heel goed verpakt

Ik ben super tevreden. Heel erg bedankt!

Goed product, snelle levering!

Goede service 1 product was niet het juiste. Na sturen van foto mocht ik die behoudenden het juiste werd volgende dag alweer geleverd.

Op zijn woord

5ster

Juiste product Snel en netjes geleverd

Prima aanbod tegen redelijke prijzen

De ene dag besteld en de volgende dag al geleverd.

Perfecte snelle afhandeling van de bestelling

Zeker een aanbeveling

Product zoeken en bestellen. Kan bij iedere webwinkel, deze was de goedkoopste incl verzenden.

Goed gecommuniceerd en op tijd geleverd

De bestelling is verlopen zoals het hoort te gaan. Het geleverde artikel komt overeen met het afgebeelde artikel, dat is helaas soms toch wel anders. Onderdelenhuis Goes heeft mij goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling en de levering daarvan. Goed verpakt en op tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden.

correct

Weiger via internet aankopen te doen. Middenstand in de stad is van levensbelang..

helemaal goed, snel en betaalbaar.

Snel, betrouwbaar en supervriendelijk

perfect tevreden

Vriendelijk, goede info, goede prijs, snel verzonden.

Prima en vlot!

Fijn dat de mogelijkheid er was! Ga zo door!!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes