Snel verstuurd

Prima uitleg en goede service

Kreeg een goede tip over een komende aanbieding en spullen keurig en op tijd geleverd.

Vriendelijk, klantgericht en betaalbaar.

Ik bestelde een product dat ik de volgende dag al nodig had. Helaas had ik niet goed opgelet, en bleek het product in bestelling. Het betaalde bedrag werd onbureacratisch teruggeboekt, ik kreeg een paar goede alternatieven aangeboden, die ik de volgende ochtend al op kon halen. Alles even vriendelijk en flexibel.

Prima geregeld

Bestelling is goed en op tijd bexorgd

Uitmuntend

Zeer snelle afhandeling en verzending, direct het juiste onderdeel in huis

Snel en goede levering

Nette afwerking van de bestelling

Goed prijs en snel geleverd

Koop volgende keer weer hier

Snel en goed

Goede service , PostNL had meer tijd nodig om het te bezorgen .

Snel geleverd, prima informatie en ook nog goede prijs

Goede snelle en goedkoop verzonden bestelling

Prettige onderdelen winkel met een ruim assortiment. Snel verzonden tegen een goedkoop tarief

Prima, goede prijs en snel geleverd

Volgende keer bestel ik weer bij het onderdelenhuis

Tevreden klant

Artikel besteld en keurig geleverd.

Goede prijs, goede service

Had wat onderdelen nodig voor mijn Karcher hogedrukreiniger. Goede prijs, levering duurde 2 dagen langer. Voor 17.00 besteld, maar kwam pas 2 dagen later aan. Waarschijnlijk issue met PostNL. Contact gehad met klantenservice bij mijnonderdelenhuis en vriendelijk te woord gestaan.

Goede en snelle levering van de bestelde producten

super goed

prima geleverd en het onderdeel was ook precies wat ik moest hebben

snel het juiste geleverd.

snel het juiste geleverd.

Goedkoop en snelle levering van producten. Een besteld item kwam beschadigd uit de doos. Zonder discussie kreeg ik direct een vervangend onderdeel opgestuurd Prima service!

Makkelijk zoeken op de site en supersnel geregeld.

Snel juiste onderdeel gevonden. Ideal betaling goed geregeld. Volgende dag product in huis. Helemaal top

Goed en snel

perfect

Goe en snel

Goedkope verzending.

Snelle levering, niet te duur. Keurig bedrijf dus ik beveel onderdelenhuis zeker aan!

Transport via Trunkrs liep fout, maar daar konden zij niets aan doen. Product is goed, mooi alternatief, goed verpakt

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes