Snel geleverd helemaal niets op aan te merken.

Prima service!

Ondanks het geringe bedrag dat werd besteed,was de service prima!

Snel in huis, originele onderdelen op voorraad

Geen enkel bedrijf had de originele dyson filter op voorraad voor mn snoerloze stopzuiger. Mijnonderdelenhuis had de originele op voorraad en direct besteld. Goede prijs en gezien de corona tijd snel in huis! Bedankt

Correct en op tijd geleverd !

Correcte levering en op tijd, artikel goed verpakt en beschermd tegen breuk. Top !!!

Geleverd volgens afspraak

Duidelijke website, eenvoudig bestelling plaatsen en snel geleverd

Duidelijke website, eenvoudig bestelling plaatsen en snel geleverd

Toppie

In orde

Mensen die met je meedenken

Ik had enkele onderdelen van mijn Boretti fornuis nodig maar kon deze niet op de site vinden. Na een telefoontje en daarna mail opsturen met de foto van de technische gegevens kreeg ik na een uur al antwoord op mijn mail waarbij ik met een simpele klik het betreffende onderdeel kon bestellen. De levering was erg vlot en exact het goede onderdeel. Ik ben echt goed geholpen.

Super snel geregeld

Makkelijk besteld snel geleverd

Zeer goede service

Vriendelijk en prima geholpen

Super snel geleverd.

Goede leverancier

Prima.

Veel producten/onderdelen verkrijgbaar. Pakketje was goed te traceren betreffende het levermoment. Pakketje had ook als brievenbuspost kunnen worden opgestuurd. Maar zeer tevreden, en ik zal er zeker weer producten bestellen, indien nodig.

Bizaar goed geholpen

Na maanden zoeken heb ik eindelijk via onderdelenhuis Goes mijn originele fornuisknoppen en bakplaat kunnen bestellen. Duidelijk vriendelijk en snel geholpen via mail zodat ik 1x de juiste knoppen & bakplaat kon bestellen. Ik stond versteld echt TOP service !!!

Goed en goedkoop

Gewoon goed

goed bedrijf

Prima, snelle levering. Klant wordt goed op de hoogte gehouden.

Goede en snelle levering

Eerder geleverd dan verwacht

Geweldige service

Alles op tijd en goed

snelle levering super

Top snel juiste levering

Zaterdag besteld en maandag al geleverd. Top!

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Kortom Top service.

Deskundig

Snel en goed afgehandeld

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.

Goede en vlotte service.

Via een telefonisch contact geïnformeerd over de mogelijkheid om via de webshop te bestellen en daarna in de winkel afgehaald. Allemaal goed geregeld.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes