Supersnelle levering

Product was voorradig en de volgende dag al in huis.

Bestelling en levering een voorbeeld voor anderen,niemand levert het s’avonds jullie wel , pluimje

Gewoon goed

Altijd vriendelijke medewerkers goeie service.

Ik was beter gewend!

Op een dag na, een week op Mn onderdelen moeten wachten. Waarschijnlijk de schuld van PostNL, maar daar had de shop rekening mee kunnen houden na berichten over drukte in de media. Beter is ook om artikelen die in een bubble enveloppe kunnen en mogen, ook in een brievenbus pakketje te versturen, dan gaat de bezorging een stuk sneller, en ook geen gedoe aan de deur of pakket moeten ophalen bij PostNL. Gewoon door de brievenbus. Ook de bereikbaarheid van de shop is niet meer wat het was, in de loop van de week een aantal keren gebeld, maar nooit is de telefoon opgenomen! Ik hoop dat het weer gaat worden zo als ik gewend was!

Snelle levering goede prijs

Product was snel geleverd en de goedkoopste vergeleken met andere webwinkels

Prima ervaring. Juiste product voor beste prijs, tegen snelle levering!

Het door mij gezochte onderdeel was het Onderdelenhuis beduidend goedkoper dan elders. Makkelijk bestellen, snelle levering, helemaal goed

uitstekende service

zelfs in corona tijd snel geleverd

Origineel onderdeel snel geleverd

Ik zocht een koelventilator voor een Bosch combi-oven. Snel gevonden op de website. Redelijke prijs. Snel geleverd ondanks corona malaise.

Tijdig en correct afgeleverd !!

Prima afgehandeld !!

De gekochte lampjes zijn snel geleverd. Ik vind alleen dat bij een bedrag van € 98,- de bezorgkosten wel gratis mogen zijn.

Na de bestelling snel geleverd. Bestelling ziet er goed uit.

Na telefonisch overleg, is de bestelling geplaatst.

Fijn om vooraf informatie te krijgen over de bestelling van de vloer-dimmer. Er werd aangegeven dat het even kon duren, alvorens het product te kunnen leveren. Er kwam regelmatig een update van de leveringsdatum.

Zeer goedeen snelle service

Het lampje van de koelkast deed het niet meer. Ik heb online een nieuw universeel lampje besteld en kreeg de volgende een Fisherlampje opgestuurd. Top, bedankt!

alles goed!

Goed prijs. Snel verzending

Gewelige, snelle Service

Wij zijn heel erg tevreden, hoe snel alles bij jullie geregeld word. Fijne Feestdagen voor jullie allemaal !

perfect

goede prijs voor equivalent van Miele

Super service

Binnen 24 uur werd het bestelde product bezorgd, klasse.

Bestellen, leveren ging allemaal heel vlot! Mocht ik nog eens wat nodig hebben, zou ik dat zeker weer hier bestellen.

Compleet aanbod, goede service

Al meerdere onderdelen kunnen bestellen, altijd snel bezorgd tegen lage verzendkosten. Ook een laatste moment annulering werd prima afgehandeld.

Korfzeef

Prima service. Goed product. Snelle levering.

Snel geleverd maar niet het juiste tandwiel.

Het geleverde tandwiel heeft een grotere diameter voor de as en is in zijn geheel wat groter dan het originele. Ik stuur het niet terug maar kijk of ik elders wel het juiste geleverd kan krijgen.

Goed maar laat

Vrijdagavond besteld zodat het zaterdag zou komen maar helaas kwam het maandag pas.

Doen wat ze beloven

Bij zoeken naar onderdeel , gelijk bij onderdelenhuis terecht gekomen. Bestelling en betaling zonder problemen. Bezorgtijd via pakketdienst door meerdere e mails te volgen.. Beetje overbodige luxe. Uiteindelijk uur later dan aangegeven. Bezorger heeft gewoon heel veel werk. Daar kan hij niets aan doen.

Het juiste onderdeel met weinig moeite

Makkelijk te navigeren en te vinden op de site. Zelfs een vergelijking met het orginele onderdeel wordt erbij gegeven.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes