Levering sneller dan verwacht

Prima verzending

Snel en goed

Goede producten redelijke prijzen alleen een enorm grote doos voor een paar stofzuiger hulpstukken.

Vlotte service, goede prijs.

Zie boven.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering,ondanks artikel niet op voorraad. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Netjes en goed verpakt

juiste product

Super snelle levering

Onderdeel werd laat geleverd

Onderdeel zoals omschreven. Langzame levering

Prima kwaliteit, netjes verpakt en op tijd geleverd /ontvangen. Top

Te duur.

In verhouding met de gehele melkopschuimer vind ik de kan (zonder deksel en draai rondje) te duur.

Prima prijs, levering binnen een aantal dagen.

Probleemloze bestelling, goede prijs & levering in 1 werkweek.

Aanbevelingswaardig

Overzichtelijke website , ruime keuze originele en imitatie onderdelen tegen lage prijzen , snelle verzending , alleen vertraagde de bezorging door drukte bij post-nl.

Snelle en correcte levering

Ik ben uitermate tevreden. De onderdelen werden snel geleverd.

Top lekker snel. En een prima prijs

Clear and transparent service

Easy to use and fast service.

Prima, alleen PostNL was erg traag

Goede service!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Geleverd conform verwachting.

Positief.

Uitstekende service!

Snelle levering van bestelde onderdelen tegen een goede prijs

Snel en duur

Pakket met 3 rubberen ringen is als pakket verstuurd, terwijl dit makkelijk als brief kan, wat veel goedkoper is.

Prima ervaring

Snelle en accurate levering

Snelle levering, goeie prijs

Snel geleverd ulka-pompje, netjes verpakt. Gunstige prijs.

Goed contact, snelle levering

Bestelling gedaan, enkele malen contact gehad over vordering bestelling. Nadat hun leverancier te laat leverde, hebben ze gelijk het onderdeel besteld bij andere leverancier en zo snel mogelijk opgestuurd.

Ik vind jullie erg snel met versturen en de producten zijn top.

Allereerst een compliment, jullie zijn enorm snel met leveren, het product is altijd goed en werkt prima en netjes verpakt, wel heb ik 1 ding, het geen wat ik bestel is niet goedkoop en ik vind het dan ook raar dat ik elke keer dan de verzendkosten moet betalen, ik bestel wel vaker bij jullie namelijk.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes