Lade van mijn vriezer de volgende dag al in huis en past perfect! Blij mee!

Zeeg goede service

Meerdere malen heb ik vragen gesteld ivm mijn product. Steeds kreeg ik een goed antwoord. Voorbeeld voor andere. Bedankt.

Andere dag al in huis

Geen problemen. Alles liep voorspoedig.

De website was wat moeilijk te vinden via de onderdelen die ik nodig had. Maar vooral liep alles voorspoedig.

Heel goed geholpen !

De mevrouw van de afdeling verkoop was zeer vriendelijk, correct en behulpzaam.

Goed werkende site en snelle levering

Goede producten en snelle levering.

Top service, snelle levering!

We zochten een oud onderdeel van een Miele koelkast met vriezer. Nergens te vinden, behalve hier. En het past! Dus helemaal top!

snelle afhandeling

Snelle toezending van bestelde, maar ook snelle afhandeling aangaande de retournering. Helaas paste de adapter van Karcher niet op mijn oude slang.

Helemaal goed.

Snel en compleet. Precies wat je wilt.

Alles perfect

Op de site 's avonds besteld. Volgende dag opgehaald - alles stond gereed. Onderdeel klopte, en werkt perfect.

Goede service!

Had een defecte knop van de vaatwasser. Ben via de mail keurig geïnformeerd voor de juiste knop. Ontvangen en alles werkt weer dus helemaal blij!

Snelle, goed verpakte levering.

De zaak doet wat het belooft

Correcte en snelle afhandeling

Correcte en snelle afhandeling

Prima.

Precies gekregen wat mijn bedoeling was.Duidelijke beschrijving van het product.

Mijn bestelling werd snel geleverd en was in orde.

Alles was in orde

Goed!

Als goed!

Één van de geleverde onderdelen paste niet, Binnen twee dagen het juiste onderdeel ontvangen. Retour zending onderdeel zeer eenvoudig. Prima service.

Prima voor een eerste keer

Originele artikel snel gevonden voor een goede prijs, ga zo door.

Goed website met controle functie om te controleren of de gekeuzen onderdeel de juiste is voor je apparaat.

Goed product, snelle levering

Makkelijk besteld, correcte communicatie, snelle levering en juist product en prijs. Naar verwachting!

supersnel

Ik kon bijna binnen een dag weer genieten van een lekker bakje koffie. Besteld en de volgende dag al in huis.

Goed na defecte trafo

Prima contact gehad na defecte trafo en er is een nieuwe opgestuurd

Snel de goede onderdelen geleverd

Lagerset Bosh was perfect. Priema ondersteuning.

Snelle levering!

In een keer goed :-)

Top klasse en snel

Perfect geregeld. Artikel op website goed omschreven en vindbaar. Betaling gemakkelijk en efficiënt. De ontvangst snell, super goed verpakt en dus zonder beschadigingen keurig ontvangen.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes