Fijne webwinkel

Ruim assortiment.

SNELLE LEVERING

Binnen 24 uur pakket bezorgd.

Parfait

Service, référence de la piéce commandée bien correcte, livraison rapide et colis en parfait états. Je suis très content d'avoir commandé chez onderdelenhuis Goes Merci : )

uitstekend

Als ik weer iets moet hebben dan bestel ik het weer bij u

Goede service, goed advies en snelle levering

Moest even zoeken voor onderdelen maar stond er wel op ( methode van indeling) dank.

Prima service, snel geregeld.

Product snel gevonden, goede prijs en snel geleverd. Top!

Ondanks dat ik mijn bestelling na 17.00 uur heb geplaatst kon ik het de volgende dag toch al ophalen . De thermostaat voldoet aan mijn verwachting, wel maakte ik mij zorgen toen ik de verpakking zwaar beschadigd op het post.nl punt in handen kreeg. Het kleine doosje was gelukkig niet beschadigd. Het juiste typenummer was makkelijk te vinden op de site. Koelkast werkt weer als een nieuwe dus verdienen jullie een 4 op een schaal van 5. Zal me tegenover anderen positief uitlaten. M.v.g., Theo Pex

Snelle levering waargemaakt.

Alles duidelijk en snel geleverd

Nadat ik de winkel had gemaild, kreeg ik een mail terug verwijzend naar hun website met het onderdeel wat ik precies zocht. Online kreeg ik nog korting ook.

Snelle leverantie van het gewenste product

Naar tevredenheid

heel goed

makkelijk gevonden via google. juiste onderdeel snel geleverd. top

Snel en professioneel geleverd

Geweldige snelle levering

Duidelijke site, hele snelle levering

Snel geleverd en snel opgelost... ben zeer tevreden

Supersnelle service

Supersnelle service

Origineel product. Voldoet aan de verwachting

De juiste spullen voor een redelijke prijs

Mijn Itho afzuigkap hield er mee op. Op site van onderdelenhuis snel de printplaat en een bijbehorende kabel gevonden. Nader onderzoek wees uit dat dit de goedkoopste was. Bestellen ging vlot en snel geleverd.

Juiste artikel snel geleverd voor de laagste prijs

Koelkast scharnieren besteld. Makkelijk te vinden, goede prijs en snel geleverd.

Product snel bezorgd en in orde.

Perfecte service Correcte levering

snel verstuurd

Liebherr koelkast onderdeel op voorraad redelijke prijs - - snel verstuurd.

Eenvoud

Gemakkelijk via de website te bestellen van vele onderdelen. Ophalen wanneer je het uitkomt in een winkel in de buurt. En dat zonder verzendkosten.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd. Ben erg tevreden!!!

Perfecte service...

Goede orderafhandeking...