Just what i needed

Was about to throw my oven away, but they served me with the original part to fix it Super fast delivery

Perfect behandelt en geleverd

Hebben voor mij onderdelen uitgezocht welke niet op de site stonden en daarna keurig geleverd.

Snel geleverd.

Juiste producten snel geleverd. Top!

Filters voor wasdroger (origineel) snel geleverd, en dat voor een goede prijs.

juiste omschrijving van onderdeel en snelle levering.

Onderdelen stofzuiger

Ik bestelde al 2x een onderdeel voor mijn stofzuiger, verliep telkens zeer vlot en vlekkeloos!

Top service en supersnelle levering. Ook retourneren geen probleem, de andere dag het juiste artikel ontvangen(had zelf het verkeerde besteld no mop)

Netjes op tijd bezorgd

Goede snelle service

Perfect, snel en top service

Beschadigd onderdeel werd onmiddellijk en snel vervangen

Snelle verzending, goede prijs en prima artikel

Fijn dat dit soort bedrijven er zijn!!!

geweldig

hendel besteld voor mijn wasmachine op tijd binnen, en niet duur.

Ik kon snel het juiste onderdeel vinden en na bestellen was het ook met één dag in huis.

Prima en snel!

Prima en snel!

Top bedrijf

En zeer snelle levering.

Snel en goed

Snelle en goede levering

Top kwaliteit en snel geleverd

Vrijdags bestelling geplaatst en zaterdag lag het al bij het afhaalpunt . Snelle levering en kwaliteit / prijs verhouding goed

Heel erg goed.

Tante Post heeft mijn bestelling op een verkeerd adres afgeleverd en het Onderdelenhuis Goes heeft direct het bestelde artikel zonder kosten na gezonden.

Goede ondersteuning en service. Snelle afhandeling.

Fijn dat er nog bedrijven als deze zijn. Had een ontstekingstrafo besteld deze vervangen bleek het niet te doen. Na contact een nieuwe snel toegestuurd gekregen en werkt weer perfect! Defect onderdeel kosteloos retour! Onderdelenhuis Goes Bedankt!

Weer snel geleverd

Besteld en de volgende dag netjes geleverd.

Artikel voor een nette prijs en snel geleverd.

Twee AEG koelkast scharnieren besteld. Had ik twee dezelfde besteld dus linksboven en rechtsonder. Niet handig dus de linksonder alsnog besteld, en ook weer de volgende dag in huis. Keurig een RMA nummer gekregen dus één scharnier retour. Had men even de order gecheckt en mij erop attent gemaakt dat ik twee dezelfde scharnieren had besteld dan scoorden ze wat mij betreft een 10.

alles naar wens

1 e maal gebruikt

Snelle levering, prima item voor een vriendelijke prijs

Onze 15 jaar oude Miele wasmachine was defect, de trommel draaide niet meer. Probleem waren 2 volledig afgesleten koolborstels. Na wat speurwerk kwam ik bij Onderdelenhuis Goes terecht, de vervangende borstels waren op voorraad en voor de helft van de prijs elders. Daags na de bestelling kwamen ze binnen, netjes verpakt en na 1 uurtje werk waren de oude vervangen. De machine draait weer als een zonnetje, dankzij Onderdelenhuis Goes.

bestellen en bezorgen van de onderdelen verliep vlot.

Het bestellen en bezorgen van de onderdelen verliep vlot. ik ben zeker tevreden.

Vaatwasser onderdelen, snel en goed geleverd. Top!

Goede prijs en goede service, aanrader!

Heel netjes. Snel geleverd.

Bestel graag weer bij het onderdelenhuis.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes