Prijs kwaliteit

Prijs

Snel in levering, deskundig in kennis en service gericht

Deurubber Deurmanchet van onze Siemens wasmachine zelf vervangen. Snel geleverd en bedankt voor de waardevolle tips en snelle reactie en hulp.

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering, volgende dag ontvangen, Ingebouwd, machine draait weer op volle toeren

Perfect!

Goede prijs kwaliteit, goede service

Besteld en ontvangen wat ik besteld heb. Top bedrijf

Gelukkig paste de kneedhaak op mijn broodmachine, al was het een ander serie nummer!

Ben heel blij dat het past! Alleen de Post NL maakt er een potje van. Kreeg een mail binnen, dat het vrijdag om 15.33 uur afgeleverd was, maar er zat niets in de bus. Zaterdag bij de buren geïnformeerd, daar hadden ze het ook niet. Zaterdagmiddag om ongeveer 17.00 uur zat de brievenbus vol! Ook het pakketje van jullie. (Dit was van 2 dagen post) De levertijd had 5 sterren gekregen als de Post.NL het op tijd had afgeleverd. DIT LIGT NIET AAN JULLIE!

Goede advies en snelle service!

Goed en snel advies en ze schakelen heel snel!

correct

netjes afgeleverd

Vlot precies en ze hebben het.

Zie boven

Fijn dat er zo'n webshop bestaat. Onderdelenkeuze genoeg.

zie de korte verklaring

Alles prima gegaan

Snel en correct verlopen

Dik voor elkaar

Snel en goed

Goede website en supersnelle levering

Supersnelle bezorging

Duidelijke specifieke beschrijving van onderdelen

verrassend professioneel!

Prima! Op twee contactmomenten een goeie ervaring: - Vooraf uitstekend no-nonsens advies m.b.t. de keuze voor het gaas; - Vervolgens een heel attente bezorger, die eerst wat moeite had om het adres te vinden, telefonisch contact zocht en vervolgens via MSN vertelde waar hij het spul had afgeleverd. Grote klasse! Jan Klingen, Bunnik

snelle verzending, scherpe prijs, topproduct

Ik had niet verwacht dat het zo eenvoudig was om een drankenhouden van een Siemens koelkast van 11 jaar oud te bestellen.

Behulpzaam en snel

Behulpzaam en snel

Snel en het juiste artikel. De snaar past prima in de XBM1058 broodbakmachine

goede voorlichting, snelle verzending

Grote keuze aan onderdelen en snelle verzending

Vriendelijk en goede service

Onderdelen besteld voor mijn boretti oven Spullen opgehaald in de winkel Zeer goed en vriendelijk geholpen

Een uitstekende service

Er was iets fout gegaan met de voorraad. Na even contact met een van de medewerkers is dit super snel verholpen! Super service!

Snelle levering tegen scherpe prijs juiste product

Ovenknop voor Smeg fornuis snel geleverd tegen concurerende prijs

Goed verpakt en past precies top

Correct verzonden en niet beschadigd

Fantastisch.

Zeer prettig en behulpzaam door medewerkster geholpen.

Gewoon geweldig.

Magnetron motortje kapot ,even zoeken,bestellen,betalen,en ontvangen uiteraard oprijd, monteren en klaar is Kees.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes