Snelle Levering

Volgende dag geleverd

De ene dag bestelt,volgende dag in huis

Álles goed

Dat de aandrijfriem nog verkrijgbaar was was al een verrassing. De volgende dag Werd ie geleverd en voor een tientje doet de oude broodbakmachine het weer prima. Kortom: alles was top!

Ondanks de verkeerde zending, prima service, erg snel gehandeld!!!!Top!!

Nogmaals prima service!!!

Eenvoudig, goed en snel

Goede website en snelle levering

Echt super snel thuis ,zondag avond besteld en maandag om 12 uur in huis.

Geweldige service en denken goed mee

Niet direct de onderdelen kunnen vinden op de website, maar na telefonisch contact kon alles geleverd worden.

Snelle levering. Goed product.

Zeer snel geleverd. Goed passend element.

Alles correct verlopen

Het licht van mijn koelkast bleef branden en ging niet meer uit. Het bleek om een kapotte magneetschakelaar te gaan. Fijn dat jullie dat onderdeel zo snel konden leveren!

Snel

Snel.

Snel

Snelle levering. Goede prijs.

Dit is de tweede keer dat ik wat bestel. De tweede keer zijn de onderdelen een dag later geleverd, dit lag aan PostNL.

super snel, zeer goede prijs

super snel, zeer goede prijs

Goede website top service

Beter kon het niet.

Goed inverpakking, snel, was gewoon prima.

Snel gevonden ,besteld en verstuurd

Indesit vaatwasser Elektrische klep aanvoerslang bleef een beetje lekken waardoor de pomp elke 30 minuten aanging en onderkant bestekmandje was kapot. deze snel gevonden en ontvangen van onderdelenhuis Goes.

Snelle verzending, goed product, prima service

M'n bestelde product was heel snel binnen. Was erg goede kwaliteit. Helaas paste het niet in m'n koffie-apparaat (mismatch tussen mijn bestelling en mijn apparaat - mijn fout). Daar deden ze niet moeilijk over. Bij telefonisch contact waren ze heel vriendelijk en behulpzaam.

Product komt overeen met de beschrijving en zeer snelle levering

Snel en goed

Makkelijk bestellen, snel binnen.

Alles perfect

Bestelling was niet op voorraad. Bericht wanneer wel vermoedelijk ontvangst. Ontvangst kwam sneller dan aangegeven. Juiste product ontvangen. Mijn gevoel was over alles positief maar ook bewaarheid gebleken!!

goed, goedkoop en snel

Zoals het hoort!!!

Bestelde artikelen,prima. Ontving alles vlgs afspraak

Makkelijk

Makkelijk besteld en snel geleverd. Ook was het makkelijk dat je verschillende producten met elkaar kon vergelijken.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes