Pomp vlot geleverd en een scherpe prijs.

Geweldig snelle levering.

Bijna perfect

Op de web-site staat een nummer om te bellen voor advies. Ik werd vriendelijk geholpen om het juiste artikel te selecteren als vervanging van een kapotte snaar in mijn broodbakmachine. Het bestelde artikel werd vervolgens vlot geleverd. Toch een minuscuul minpuntje: mijn factuuradres is in het buitenland en heeft geen postcode. Mijn eerste poging iets willekeurigs in het verplichte veld in te vullen resulteerde in een geannuleerde order. Voor de rest is er niets aan te merken. Van harte vijf sterren.

goede site en snelle levering

goede site en snelle levering

Perfecte webshop en service...

Zoals het overal zou moeten zijn, duidelijk, snel, makkelijk en een goede prijs...

Perfect!

Voor de eerste keer een paar onderdelen besteld voor onze Dolce Gusto. Snelle levering en precies wat er was besteld, prima verpakt, pakje tot op moment van bezorging te volgen. Kortom, prima ervaring!

Prima! Goed advies en prima communicatie bij een langere levertijd.

Prima! Goed advies en prima communicatie bij een langere levertijd.

Prima levering

Artikel was netjes verpakt en op redelijke termijn geleverd. 1 puntje van aandacht wil ik toch meegeven: Ik had aangegeven mijn pakketje bij een afhaalpunt op te willen halen. Daar is het ook keurig bezorgd. Maar de winkelier van het afhaalpunt had enige moeite om te achterhalen voor wie dit pakketje bestemd was. Er waren namelijk 2 etiketten op het doosje geplakt. Op het 1e kon ik mijn naam nog net lezen, maar op het bovenste etiket was mijn naam niet meer vermeld. Alleen maar het adres van het afhaalpunt. Misschien dat dit een andere keer, of voor andere klanten duidelijker kan? In ieder geval bedankt voor de levering.

Super, snelle en goede levering

Super snel geleverd en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Fijne winkel

Snelle levering, vriendelijk gegeven informatie, zeer behulpzaam

Gewoon een goed bedrijf met ouderwetse echte service

Gewoon een goed bedrijf met ouderwetse eerlijke service.

Supersnel geleverd!!!

supersnel geleverd en met een goede prijs!!

ik ben zeer tevreden of de levering van mijn bestelling

goede prijs en zeer snelle levering

Snelle service.

Onderdeel in de winkel online besteld ivm internet korting en stond binnen 5 minuten weer buiten.

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Perfect gedaan

Niks aan toe te voegen

prima geregeld

Ik heb een aandrijfsnaar voor broodbakmachine besteld. Door Onderdelenhuis Goes op tijd bij PostNl aangeleverd, helaas heeft PostNL er 4 dagen over gedaan. (Via track&trace te volgen) Langere levertijd dus door PostNL.

Het Onderdelenhuis Goes is een perfecte internet winkel.

Had het onderdeel voor mijn 26 jaar oude Atag hete lucht oven in voorraad!

Onderdeel makkelijk online te vinden

Snel geleverd. Redelijke prijs.

Onderdelen op voorraad, snelle levering en vooral goed te vinden van juiste onderdeel, in mijn geval een wasmachine pomp motor ingebouwd en getest en hij doet weer prima. Met beetje geluk gaat hij weer paar jaar mee.

alles goed en snel verlopen

vandaag bestelt , morgen al geleverd in Belgie

Goede snelle levering Alleen was het onderdeel niet geheel gelijk aan de originele van Boretti. De as is langer dan orgineel, hiervoor heb ik een aanpassing moeten doen op de ventilator.

Goede ervaring mee ! Groot assortiment en een goede prijs.

Na diverse shops te hebben gezocht voor het onderdeel van de wasmachine kwam ik uit op Onderdelenhuis Goes. De prijs was lager dan alle andere onderdelen shops. Besteld en zonder problemen kwam het item geleverd thuis aan. Aanrader !

Prima tevreden

Prima tevreden! Goed produkt voor scherpe prijs en snelle levering.

Snelle, probleemloze levering.

Op de website kon ik het onderdeel gemakkelijk vinden, bestellen en betalen. Binnen een paar dagen afgeleverd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes