Bestelling online gedaan en lag netjes klaar in de winkel! Nog telefonisch contact gehad omdat t niet helemaal ging zoals gehoopt. Goed geholpen en fijn dat ze mee hebben gedacht. Probleem bleek snel verholpen.

Snelle levering.

Prima website, snelle lervering en netjes verpakt.

snel geleverd, netjes verpakt tegen keurige prijs

Goed en snel gevonden via internet. order simpel te plaatsen en de aflevering helemaal goed. Aanrader!

's avonds besteld en volgende morgen in huis. Uitstekend verpakt.

Alles in orde.

Rubberring voor snelkookpan nodig. Ruime sortering en (voor mij) scherpe prijs. Snel ontvangen en duidelijke communicatie.

Heel snel levering

Tevreden met de product

Geen poespas en op tijd.

NVT.

Binnen 2 dagen geleverd

Prima zaak

Ruime keuze, komen afspraken na, snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en het juiste artikel

Kwaliteit en snelle levering.

Bestelling geplaatst en volgende dag in huis.

Snel goed en goedkoop

Snel en top prijs-kwaliteitverhouding

Bestelling werd snel geleverd en de producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Helemaal tevreden.

perfect geholpen: enige bedrijf dat Boretti onderdelen lijkt te leveren

perfect geholpen: enige bedrijf dat Boretti onderdelen lijkt te leveren

Goede producten voor een goede prijs

Goede producten voor een goede prijs en snel geleverd.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Efficiënt, duidelijk, correct en de chat zeer behulpzaam.

Ik stelde twee vragen die snel, vriendelijk en correct behandeld werden. Ik wist niet welk onderdeel bij het type toestel paste en kreeg meteen de juiste link doorgestuurd. Ik knoeide met de wijze van levering en werd meteen terugbetaald zodat ik de bestelling correct kon overdoen. Nog maar zelden meegemaakt! Dankje Anton! En geleverd op de beloofde dag. Ook dat nog.

Prima aankoop

Duidelijke website, snelle levering en keurig verpakt.

duidelijk en snel

zie boven

snel gevonden onderdeel

onderdeel snel gevonden voor een leuke prijs volgende dag in huis .

Prima om te kopen

Voorradig is ook echt voorradig (is bij anderen wel eens anders) en goed in de afwerking van de order. Geen cijfer 10 gegeven, moet altijd iets te verbeteren blijven toch?

Juiste product en snel thuis

Snel juiste onderdeel binnen voor een nette prijs tov concurrenten. Tevreden.

Snelle levering en antwoordt bij vragen

Levering was de zelfde dag de deur uit. Een probleem met een onderdeel werd na een mailtje snel opgepakt en een ander geleverd en de verzendkosten teruggestort. Top.

Snel passende onderdelen

Via de website vond ik de passende onderdelen, dankzij de bijbehorende tekening. De volgende werkdag was het geleverd, en ...de vaatwasser is weer als nieuw.

Professioneel

De website was duidelijk en makkelijk in gebruik. Het product was snel geleverd Top bedrijf

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes