Gewoon super

Gewoon goed.

Juiste product volgens belofte,super

No nonsense service,ze doen gewoon wat ze beloven,super!

Op zondag ochtend besteld en dinsdag in huis, zoals in de mailwissel stond aangegeven.

Netjes hoes afgeleverd, niks mis mee

Uitstekende service, voordelig en snel!

Duidelijke foto's op de website hielpen met het kiezen van het juiste onderdeel. Snel in huis en daardoor de reparatie snel kunnen doen.

Snelle levering van mijn bestelde kneedhaken.

Snel geleverd.

Snelle bezorging

Op zondagavond besteld en dinsdag al in huis!

zeer goed verpakt en goede service telefonisch

Gewoon goed, volgens verwachting

Gewoon goed, volgens verwachting snelle verzending

Uitstekend geregeld

Onderdeel gemakkelijk te vinden en nette prijs. Tevens snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel bezorgt en goed product

Snelle levering! En het onderdeel past perfect! Super blij mee! :D

Per ongeluk twee bestellingen gedaan waarvan er een niet klopte. Een ticket gestuurd en even gebeld. Na het telefoontje was alles binnen 5 minuten geregeld. Het correcte onderdeel kwam daags erna binnen en was keurig verpakt. Top service.

Snel en netjes

Mega snel verzonden, mega snel in huis. Prima!

Goed, snelle levering

Wellicht was het voor mij wel handig geweest, als er een opmerking bij had gestaan, dat het alleen een bakvorm betreft zonder deeghaak. Deze moest ik helaas nabestellen, waardoor ik 2 x verzendkosten kwijt was.

Snelle bezorging, goed verpakt en het juiste artikel.

Zeer positief! Goede producten, snelle levering, stevig verpakt!

Prima bedrijf, goede service.

Verkeerde bestelling gedaan, na een mailbericht prima opgelost.

Snel en goed

Ik zal hier zeker weer bestellen

Snel geholpen met het zoeken naar het juiste onderdeel

Via de website kon ik het benodigde type nummer niet exact vinden. Met een telefoontje was het zo geregeld en heb ik snel het juiste onderdeel gevonden. Het onderdeel was nog in de aanbieding ook!

Snel en goed

Een onderdeeltje van 5 euro; verzendkosten 4.95. Maar wel het onderdeeltje dat ik nodig had.

Groot assortiment tegen goede prijs

Ik had een onderdeel nodig voor mijn 10 jaar oude afzuigkap. Snel geleverd, en voor 5,- excl. verzenden hangt hij nu weer draaiend aan de muur.

Meteen een mailtje toen het artikel voorradig was. Supersnel!

Altijd prima service en de eigenaars doen hun uiterste best om altijd iets te verzinnen waarmee ze je zouden kunnen helpen!

Snelle service tegen een goede prijs

Na een eenvoudige zoektocht op de website, een makkelijk bestelproces en snelle levering. Prima!

Super goed!

Top ervaring!!